Trouwen bij Huwelijkse Staat « Huwelijk

Huwelijkse Staat

werkzaam
vanuit regio Leiden

06 30482131
koen@huwelijksestaat.nl
www.huwelijksestaat.nl

Gefeliciteerd; jullie gaan trouwen!

Mijn naam is Koen Brakenhoff (1979) en ik woon in Leiden. Ik trouwde in 2007 met Geert, met wie ik inmiddels langer dan de helft van mijn leven samen ben. Ik kom uit een echt trouw-gezin: mijn mama is bekend als de Trouwmevrouw en bij mijn zus Suzanne kan je terecht voor de mooiste bruidsjurken (Suus Bridal Boutique). Trouwen zit dus echt in mijn DNA.Huwelijkse Staat trouwambtenaar

Jullie ceremonie, mijn vak

In 2021 werd ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en sindsdien mag ik huwelijken en geregistreerd partnerschappen sluiten door heel Nederland. Al snel heb ik mijn eigen stijl gevonden. Enthousiast, met humor, oog voor taal en stijlvol omschrijven mijn handschrift het beste.

Mijn hotelschool-achtergrond garandeert een fijne beleving voor àlle gasten (en als het nodig is, heb ik ook nog tips voor jullie ceremoniemeester).

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en goed Frans en Duits. Het liefst heet jullie gasten in hun eigen taal welkom. Bovendien ben ik etiquette-expert en kan jullie helpen eventuele vragen op dit vlak op te lossen.Trouwambtenaar Leiden

Werkwijze

Tijdens een eerste, kosteloze kennismaking, vertel ik hoe ik werk. Is de wederzijdse klik er, dan krijgen jullie een bevestiging van de afspraken en plannen we het Huwelijksgesprek.

Vervolgens ga ik aan de slag voor een onvergetelijke, persoonlijke ceremonie waar ook al jullie gasten zich welkom voelen. Vaak bel ik met jullie getuigen of vrienden, zodat ook zij input kunnen geven voor de huwelijksdag. Tussen dat moment en de Grote Dag hebben we vaak nog even contact om de laatste dingen af te stemmen.

Wil je meer over mij en mijn werkwijze weten? Laten we dan geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak maken. Jullie zijn van harte welkom.

Tot trouws!

Koen

Zij gingen jullie voor:

“Koen is heel betrokken, oprecht en empathisch.” Lars & Diana

“Koen was the trouwambtenaar of our dreams!” Noemi & Anna

“Wat een fantastische ceremonie!” Mariska & Tim

“En wat fijn dat er ook ruimte was voor een traan maar zeker ook voor een lach!” Bea & Willem

Meer recensies vind je hier

Gerelateerde artikelen

Aan welke kant loopt de bruid?

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven