Trouwen bij 2Marry « Huwelijk

2Marry

vanuit
omgeving Zuidland

06 22720782
saskia@2marry.nl
www.2marry.nl

Saskia Offerhaus, de zingende trouwambtenaar

Geen zin in een saai en standaard verhaaltje? Hoeft het allemaal niet zo stijfjes en formeel? En zou je het liefst ook nog live zang/muziek willen in de ceremonie?  Waarom niet 2 in 1? Je eigen trouwambtenaar en live zang/muziek helemaal samengesmolten. Jullie eigen persoonlijke verhaal volledig verweven met jullie lievelingsliedjes. Kan dat? JA!!2Marry de zingende trouwambtenaar

Weet je hoe ontzettend mooi, liefdevol en dankbaar het is, als ik kennis mag maken met jullie, omdat jullie als kersvers verloofd stel aan het begin van de voorbereidingen staan voor wat de grootste dag van je leven gaat worden?

Dat we samen op weg gaan en jullie mij alles vertellen: Over het leven en de liefde, over de prachtigste overwinningen en de dapperste besluiten, over liefdevolle herinneringen en schaterende lachbuien, van grootste angsten tot het stille verdriet in jullie hart, van die hilarische anekdotes tot de stoutste dromen.

En dat ik dat allemaal mag aanhoren, ervan mag genieten, erover mag schrijven en op de grote dag al die liefde met humor, een lach en een traan, passievol, enthousiast, ongedwongen en relaxed mag vertellen aan jullie en jullie geliefden. Dát mogen doen, is niet alleen een ongelofelijke eer, maar vooral weergaloze passie!Saskia offerhaus de zingende trouwambtenaar

Relaxt, ongedwongen en interactief!

De liefde is nooit hetzelfde, net zomin als ‘mijn’ bruidsparen. Iedere relatie is anders, omdat iedereen de liefde anders beleeft. Dat maakt alles aan jullie uniek en persoonlijk, niks is standaard en alles is maatwerk en dat vergt 100% aandacht, professionaliteit en inzet.  

Daarom krijgen jullie van mij huiswerk! Leuke verrassende vragen over jezelf, elkaar, jullie relatie en nee… jullie mogen niet met elkaar overleggen of spieken. Waarom? Omdat je dan in je antwoorden niet beïnvloed wordt door het feit dat je naast elkaar op de bank zit.  

Ik ga dus geen statisch, chronologisch verhaal over jullie leven vertellen, maar echt op zoek naar dat laagje dieper, want jullie huwelijksceremonie is veel te belangrijk voor oppervlakkigheid en standaardverhalen. 

Live zang en/of live muziek in de ceremonie!

Ik ben een rijk en gelukkig mens. En waarom? Omdat ik mijn 2 grote passies met elkaar laat samensmelten. Mijn passie voor mijn werk als trouwambtenaar en mijn passie als zangeres kan ik, mits jullie dat willen, combineren in jullie ceremonie, als ik jullie lievelingsliedjes voor jullie zing als jullie binnenkomen, tijdens het tekenen van de huwelijksakte en als jullie de trouwzaal weer verlaten, op weg naar de bubbels.  

Met orkestbanden of met een gitarist. De mogelijkheden zijn eindeloos en maakt jullie ceremonie net zo uniek als je maatpak en je trouwjurk, helemaal speciaal voor jullie gemaakt!

Dat zorgt er niet alleen voor dat jullie verhaal uniek en persoonlijk wordt, maar doordat de live zang/muziek samensmelt met jullie liefdesverhaal, wordt jullie ceremonie er eentje waar nog lang over gepraat zal worden. Met recht een onvergetelijke hoogtepunt van de mooiste dag van jullie leven.

“We hadden geen betere trouwambtenaar kunnen wensen dan Saskia. Binnen no-time was de klik er en wisten we zeker dat we door niemand anders dan door Saskia getrouwd wilden worden. Deze vrouw straalt zoveel liefde uit, is zo begaan met de bruidsparen en heeft onze bruiloft echt een gouden randje gegeven. Een absolute aanrader!”

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

De rol van de trouwambtenaar

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven