Trouwen bij Renate Kuivenhoven Trouwambtenaar « Huwelijk

Renate Kuivenhoven Trouwambtenaar

in de omgeving
Súdwest Fryslan

.
contact@renatekuivenhoven.nl
www.renatekuivenhoven.nl

Yes! Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Mijn naam is Renate Gerbrandy-Kuivenhoven, geboren in 1988 en woon in het mooie Friese IJlst. Tijdens onze eigen bruiloft is het zaadje geplant om trouwambtenaar te worden. Ik zag kansen om het anders te doen. Geen standaard praatje, maar jullie liefdesverhaal écht tot leven brengen met mooie anekdotes: dat is mijn missie!Renate Kuivenhoven Trouwambtenaar

Mijn droom om trouwambtenaar te zijn is uitgekomen, waarbij mijn passies voor het luisteren naar persoonlijke verhalen, schrijven en presenteren perfect samenkomen. Mijn toegevoegde waarde zit ‘m in de warmte en sprankeling die ik als persoon toevoeg aan jullie ceremonie. Ik zoek echt verbinding met het bruidspaar en in mijn speeches vullen ‘gevoelig’ en ‘luchtig’ elkaar naadloos aan. Ik denk actief mee over de invulling van het ceremoniële deel, waarbij jullie wensen natuurlijk centraal staan.

Als presentatrice (voorheen bij de Friese Omroep) en dagvoorzitter ben ik gewend om voor groepen te staan en interactie te zoeken met het publiek. Hoewel het tijdens de ceremonie om het bruidspaar gaat, betrek ik ook met humor en enthousiasme jullie vrienden en familie erbij.

* Sprankelende warme Babs
* Geen standaard praatje, maar jullie liefdesverhaal écht tot leven gebracht
* Waarbij ‘luchtig’, ‘gevoelig’ en ‘humor’ elkaar naadloos aanvullen
* Betrekt familie en vrienden bij de ceremonie
* Ervaren presentatrice (voorheen bij de Friese TV)Trouwambtenaar Friesland

Ik bezoek jullie graag om het liefdesverhaal ‘op te halen’ om daarna te verwerken in een toespraak die bij jullie past. In het Nederlands, Fries of Engels, wat jullie maar willen!

Succes met de voorbereidingen voor de grote dag en vergeet niet: de weg ernaartoe is minstens zo leuk!

Renate Gerbrandy-Kuivenhoven

“Een betere babs kun je je niet wensen! Renate luistert echt naar je verhaal en weet dit op een prachtige, warme manier te verwoorden, waarbij gevoeligheid en humor feilloos samenkomen. Een zeer grote toevoeging aan onze dag!”

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Trouwen in Friesland

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven