Trouwen bij De Goedlachse Trouwambtenaar « Huwelijk

De Goedlachse Trouwambtenaar

Gouwe 41
2911 GA Nieuwerkerk aan den IJssel

06 51569919
info@degoedlachsetrouwambtenaar.n
www.degoedlachsetrouwambtenaar.nl

Hey, lieve aanstaande bruidsparen, volgens mij zijn jullie je aan het oriënteren.

Jullie hebben een mooi vooruitzicht. Jullie willen gaan trouwen en hoe doe je dat dan, waar begin je en waar moet je allemaal aan denken. Het is een spannende tijd, maar vooral een hele leuke tijd. Ik wil je echt adviseren om ontzettend te gaan genieten.

De Goedlachse Trouwambtenaar

Om te trouwen heb je natuurlijk een trouwambtenaar nodig, ook wel een BABS genoemd. (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand). Laat ik dat nou zijn. Alles wat met trouwen te maken heeft, kan en wil ik je uitleggen. En weet ik iets niet dan zoek ik het op. Voor alles is een oplossing. Kijk gerust eens op mijn website.

Sinds ik dit werk doe, geniet ik met volle teugen, krijg ik energie voor tien, van al die heerlijke, lieve, uitbundige, rustige, gezellige stellen die op pad gaan om hun leven met elkaar te delen. Wat is er nou fijner om met jullie dat te mogen beleven. Jullie staan aan het begin van een hele mooie stap.Margreet Groenbos trouwambtenaar

We gaan met elkaar in gesprek, ik luister naar jullie en naar jullie wensen. En samen kijken we hoe we het een goede invulling kunnen gaan geven. Het is JULLIE dag, jullie hebben de regie, ik laveer met jullie mee. Jullie moeten terug kunnen kijken op één van de mooiste momenten van jullie leven.

En ik hoop natuurlijk dat ik daar mijn bijdrage aan kan en mag leveren. Het nieuwe bruidsseizoen komt er alweer aan, dus bel of mail mij, dan kunnen we de datum in de agenda zetten en gaat het grote genieten beginnen.

Tot gauw. Liefs Margreet Groenbos

“Het was echt fantastisch! De persoonlijke aandacht en tijd die Margreet erin steekt is echt buitengewoon. Ze denkt echt aan alles. We hebben gelachen om de verhalen van vrienden en familie die ze Margreet hadden verteld en ook een traantje weggepinkt hierbij. Het was echt een prachtig moment en zou het iedereen aanraden om dit met Margreet samen te doen!”

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Kinderboek over trouwen

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven