Trouwen bij Wijbrand van der Sande Trouwambtenaar « Huwelijk

Wijbrand van der Sande Trouwambtenaar

Hanzestraat 5
7006 RH Doetinchem

06 82298069
wijbrand@magikjullietrouwen.nl
www.magikjullietrouwen.nl

PERSOONLIJK met hoofdletters, fris, vrolijk, spontaan, enthousiast, creatief, tikkeltje informeel, warm en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen.

Op een trouwdag moet het Ja-woord een feestje zijn. Daar draait jullie bruiloft toch om! Laten we er een mooi moment van maken, met als kers op de taart een volmondig JA!Wijbrand van der Sande trouwambtenaar

Zullen we eens vrijblijvend kijken of ik bij jullie pas?

Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele, ontspannen, humoristische maar vooral persoonlijke ceremonie die bij jullie past en waar jullie met een meer dan brede lach op terug kunnen kijken.

Ik vind trouwen emotie in de zuiverste vorm . Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden. De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van onze gesprekken vooraf, waarbij ik uitgebreid de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën.magikjullietrouwen.nl

Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.

Ik hou er van als bruidsparen al eigen ideeën hebben over de invulling van de ceremonie, maar nog niet precies weten hoe dit vorm te geven. Een vader, een broer of een getuige die wat wil zeggen: be my guest. Hoe persoonlijker, hoe beter. Zij kennen jullie tenslotte net iets langer dan ik.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij. Na het Ja-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!Trouwambtenaar Wijbrand van der Sande

Wie ik ben? Ik ben Wijbrand van der Sande, getrouwd en trotse vader van een geweldige dochter en zoon. Mijn beroep is presentator.  Ik presenteer o.a. radio- en televisieprogramma's bij RTV Oost - de publieke regionale omroep van Overijssel, maar ook theatershows in de grotere theaters van Nederland en ik ben al een aantal jaren trouwambtenaar voor de gemeente Montferland. Daarbuiten ben ik ook zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker in heel Nederland.

Waar jullie ook willen trouwen; ik ben van de partij!

Ik ontmoet jullie graag,
Wijbrand

Mail voor meer informatie of bel direct met 06-82298069

"Misschien wel de leukste trouwambtenaar van Nederland" - Simone & Harald

"precies zoals gehoopt, gewenst en gedacht. In één woord geweldig!" - Rosanne & Benjamin

"Momenten van ontroering en liefde met heerlijke humor waarbij zelfs onze gasten niet gespaard bleven." - Suus & Erik

"We hebben niet normaal veel complimentjes over jou gekregen." - Heloise & Luca

"We wilden humor. We wilden romantiek. We wilden een lach en een traan. We kregen ALLES." - Judith & Frank

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Overijssel

Oprecht verwonderd

Kinderboek over trouwen

De rol van de trouwambtenaar

Gerelateerde bedrijven