Trouwen bij Aestas Wellness & Beauty « Huwelijk

Aestas Wellness & Beauty

Schoener 41-20
8243 XB Lelystad

0320 243000
info@aestas.nl
www.aestas.nl

Aestas Wellness Beauty Sauna en Huidtherapie Lelystad

Prachtig gelegen aan het Havendiep in Lelystad ligt ons moderne Wellnesscentrum. Het met groen omheinde buitenbad maakt dat u bij mooi weer streeploos kunt zonnen en genieten van uw welverdiende rust.  Het door wuivend riet omgeven terras biedt u bovendien een prachtig uitzicht over het water.

Aestas

AestaS betekent "zomer" in het Latijn, en in de zomer is er zon! Onze lijfspreuk is dan ook: "Zoek de zon op!". De zon biedt letterlijk warmte en behaaglijkheid. En dat is nu precies wat AestaS u wil aanbieden. U bent welkom voor een dag-arrangement of een losse behandeling.

Net dat beetje extra, op ieder moment van de dag.

Ineke Sommer,de eigenaresse van Aestas heeft een jaren lange ervaring op het gebied van huidtherapie, huidverbetering, overbeharing en hoe deze verwijderd wordt d.m.v. laser of elektrisch ontharen, medische voetverzorging, permanente make-up en tatoeageverwijdering.

Zij is ook werkzaam voor verschillende artsen en dermatologen in twee ziekenhuizen. Deze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars (zie hier uw polis op na). Tevens is er een samenwerking met de artsen van de Cosmetic Clinics uit Almere. Deze kunnen u na een vrijblijvend intakebezoek adviseren over correcties en eventuele verantwoorde injectables.

Bij ons krijgt u nog de persoonlijke aandacht die u verdient!

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijkscadeau_geven_bruidspaar

3 originele ideeën voor een huwelijkscadeau

Large_bruidsmake-up_spiegel

De perfecte bruidsmake-up

Large_beautybehandeling_bruid

Schoonheidssalon bezoeken voor of na je bruiloft

Large_stralende_ogen_bruidsvisagie_lensen_gekleurd

Haalbare tips om je ogen te doen stralen op je grote dag

Gerelateerde bedrijven