Trouwen bij Haarverzorging Vief « Huwelijk

Haarverzorging Vief

Stadsmolen 101
3146 CT Maasluis

06 42211160
info@haarverzorgingvief.nl
www.haarverzorgingvief.nl

Bruidskapsels en bruidsvisagie

Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk, dat jullie gaan trouwen. Als bruidstyliste verzorg ik graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up. Dit doe ik met heel veel passie.Haarverzorging Vief huwelijk

Ik ben er voor jou om je te laten stralen op jullie bruiloft. Ik zorg ervoor dat jij de mooiste versie van jezelf wordt. Mijn motto is dan ook “blijft dicht bij jezelf”.

Eerst maak ik telefonisch of via videobellen kennis met jou, zo kunnen we kijken of er een juiste klik is tussen ons. Daarna plannen we een proefsessie in bij mij in de salon. Deze sessie vindt tussen de 8 en weken voor jullie trouwdatum plaats.

Tijdens de proefsessie bespreken we jouw wensen, wat het beste bij je jurk, locatie en evt. gekozen thema past. Heb je fijn haar en kom je net wat te kort voor jouw ideale bruidskapsel? Geen probleem, ik werk met clip extensions.Bruidskapsel Vivian Gommel

Op jullie trouwdag kom ik naar de door jouw gewenste locatie en zorg ik ervoor dat jij straalt op de mooiste dag van je leven. Bruiloftsgasten/ Bruidskinderen die ook een mooie look willen? Daar kan ook een afspraak voor gemaakt worden.

Voor meer informatie kijk op mijn site en Instagram

Liefs Vivian.

"Vivian is van alle markten thuis. Voor de bruiloft hebben wij eerst samen proefkapsels uitgeprobeerd. Ze kan veel stijlen laten zien. Op de grote dag was Vivian al vroeg in de ochtend bij mij thuis. Ze nam de tijd om te zorgen dat ik er fantastisch uitzag! Ik raad Vivian zeker aan!!"

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven