Trouwen bij Myrthe Regelt Het « Huwelijk

Myrthe Regelt Het

Latherusstraat 44
1032EC Amsterdam

020 2142379
info@myrthe-regelt-het.nl
www.myrthe-regelt-het.nl

Leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Als professionele weddingplanners en weddingstylisten uit Amsterdam hebben we met team Myrthe Regelt Het al ruim 150+ bruiloften ieder op hun eigen manier vormgegeven.

We worden ook veel geboekt als stylisten zonder de dienst weddingplanning, dat is uiteraard ook mogelijk voor jullie. We hebben zelfs een Brochure Styling dienst, waarbij jullie zelf een keuze kunnen maken uit ons materiaal.Myrthe Regelt Het

Zonder stress op weg naar jullie trouwdag

We vinden het hoe dan ook belangrijk echt op zoek te gaan naar wie jullie zijn en helpen jullie met het creëren van een dag die helemaal bij jullie past. Wij zorgen er voor dat niet alleen de bruiloft zelf helemaal top en ontspannen verloopt, maar dat óók de maanden ernaar toe stressvrij verlopen voor jullie.

In een introductiegesprek gaan we brainstormen, en koppelen we jullie aan de dienst die het beste bij jullie past. Dan kan dus zijn als Weddingplanner, Ceremoniemeester voor 1 dag, Styling op maat, onze brochure Styling of een combinatie van deze diensten. Als locals zijn we meer dan op de hoogte van alle bijzondere locaties en leveranciers binnen Amsterdam.Myrthe regelt het bruiloftstyling

Tip: We hebben een Online College ontwikkeld welke al vele bruidsparen geholpen heeft in het 'relaxt plannen van je eigen bruiloft'.

Voor meer inspiratie en Real Weddings ben je welkom op onze Pinterest en Instagram. Ook op onze website kan je meer informatie over de verschillende diensten en tarieven vinden. Leuk als je contact met ons op neemt, we sturen je graag vrijblijvend onze brochures op.

“Myrthe regelt het is een uitmuntend team. Styling op onze bruiloft was subliem! Zo mooi, zo kleurrijk en zo intiem, precies wat we wilde! Daarnaast zijn het hele lieve mensen, die voor de bruiloft al voor je klaar staan, tijdens de bruiloft precies daar zijn waar nodig en na de bruiloft nog zelfs aandacht blijven schenken! Supergave bruiloft gehad, Myrthe regelt het heeft daar zeker aan bijgedragen!”

Gerelateerde artikelen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Trouwbibbers

Bloemen op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven