Trouwen bij De Heren Catering & Events « Huwelijk

De Heren Catering & Events

Marssteden 128
7547 PD Enschede

06 51427253
info@deherencatering.nl
www.deherencatering.nl

Meer dan alleen catering

Jullie trouwdag moet een dag worden die je nooit zult vergeten? Natuurlijk zijn de gasten, de locatie en het entertainment hierbij belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is de catering. Met De Heren Catering & Events hoef je je hierover geen zorgen te maken.

De Heren Catering & Events doet meer dan alleen het uitserveren van smaakvolle gerechten. Wij, Matthijs Vinke en John Rombouts, doen voor jullie net dat extra stapje zodat jullie samen met jullie gasten optimaal kunnen genieten van elkaar.
Catering voor bruiloft Twente

Ontzorgen van begin tot eind

Wij verzorgen met passie catering op maat. Van uitgebreide lunch tot huwelijksdiner aan mooi gedekte tafels en van smakelijke bbq tot Italiaans buffet. Door onze samenwerking met verschillende partners kunnen wij jullie met een totaalconcept compleet ontzorgen. Denk hierbij aan de gehele catering, aankleding van jullie (buiten)locatie, styling, verlichting, meubilair etc.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat weten hoe jullie trouwdag er uit moet gaan zien. Wij denken dan graag met jullie mee. En weet… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Tips bij buiten trouwen

Tips voor samenstellen menu

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven