Trouwen bij Meisjes met Smaak « Huwelijk

Meisjes met Smaak

Jan van Galenstraat 122
1056 CG Amsterdam

020 6169855
info@meisjesmetsmaak.nl
www.meisjesmetsmaak.nl

Verras je gasten met culinair entertainment

Gaan jullie trouwen en wil je je gasten smaakvol verrassen? Dan is Meisjes met Smaak waar jullie naar op zoek zijn om buitengewone momenten te creëren!Meisjes met Smaak

Meisjes met Smaak is een mobiel culinair entertainment bedrijf dat meer dan 20 jaar ervaring heeft en bekend is van het enige échte Oestermeisje.  Met zoveel jaar ervaring verstaat ze haar vak.  Zit als pareltje in het goud terwijl je geniet van kersverse oesters.

Inmiddels voorzien we onze gasten met 18 verschillende concepten van champagne tot bitterballen, van macarons tot pata negra ham. Combineer de charmante Smaakmeisjes of kies voor onze stoere jongens! Culinair Entertainment ten top.Meisjes met smaak culinaire entertainment

De Smaakmeisjes zijn mobiel en interactief en toveren in een handomdraai de lekkerste verse smaaksensaties tevoorschijn. Ze lopen gezellig rond tussen de gasten en werken geheel zelfstandig en proactief op jouw bruiloft. 

Smaakt dit naar meer? Twijfel niet op contact op te nemen, Meisjes met smaak is er om met je mee te denken van begin tot eind.

"Superleuke meiden, mooi gekleed! En de hapjes waren heerlijk!! Echt een aanrader!"

Gerelateerde artikelen

Tips voor samenstellen menu

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven