Trouwen bij The Tasty Kitchen « Huwelijk

The Tasty Kitchen

Lambertus Huisengastraat 5
1442 DA Purmerend

06 46314310
info@thetastykitchen.nl
www.thetastykitchen.nl

Bruidstaarten en catering voor die speciale dag

Je trouwdag is superspecial en is heel persoonlijk, zo ook je trouwtaart. De een kiest voor een moderne taart en de ander wil juist een traditionele taart. Je kan kiezen uit verschillende smaken en uit vele designs.The tasty Kitchen bruidstaart

Het is jouw dag en jij bepaalt hoe deze eruit gaat zien. Wij van The Tasty Kitchen willen je graag helpen bij de voorbereiding ervan en je graag ontzorgen.

We vinden het heerlijk om onze creativiteit te kunnen gebruiken en te werken met verschillende botercreme technieken en verse bloemen.  We werken de taarten af met een heerlijke meringue creme  of misschien vinden jullie de naked en semi naked taarten ook zo gaaf.The Tasty Kitchen Catering Huwelijk

En we decoreren de taarten met  chocolade drips, verse bloemen, donuts, vers fruit, macarons, eetbare bloemen en andere lekkernijen.

We helpen je graag met de trouwtaart, maar ook met de catering. Of het nu gaat om een kleine of grote receptie of juist een intiem diner. Alles is mogelijk en bespreekbaar. De chef heeft jaren ervaring en denkt graag mee.

"Wát een onwijs gave,overheerlijke taart. Écht super, zonde om hem aan te snijden. Bedankt voor de service!"

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_lunch_bruiloft_trouwdag

Lunchtijd op je bruiloft

Large_bruidstaart_trouwenmetthomas

Bruidstaart met smaak

Gerelateerde bedrijven