Trouwen bij Driessen SmaakVermaak « Huwelijk

Driessen SmaakVermaak

Marconibaan 42 H
3439 MS Nieuwegein

030 6919981
info@driessensmaakvermaak.nl
www.driessensmaakvermaak.nl

Driessen SmaakVermaak

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wij helpen jullie graag mee om deze dag onvergetelijk te maken. Bij Driessen SmaakVermaak kunt u terecht voor pure, smakelijke gerechten. We zijn enthousiast over onze verse producten, mooie ambachten, pure smaken, eenvoud en kwaliteit. Wij bieden diverse mogelijkheden aan voor de totale catering op uw bruiloft.Driessen Smaakvermaak

We kunnen de hele dag catering verzorgen

Dat kan al vanaf een ontbijt voor de bruid samen met de moeder en vriendinnen, gezonde snacks, een feestelijke lunch, een prachtige bruidstaart, bij de borrel lekkere amuses, een diner in diverse vormen met dessert tot afsluiten met heerlijke amuses voor tijdens het feest en de bijbehorende dranken.Driessen Smaakvermaak bruiloftcatering

We werken samen met bijzondere, unieke trouwgelegenheden

Wilt u dat wij dat ook voor jullie regelen? Dat is mogelijk, een voorbeeld: het Beauforthuis in Austerlitz, een omgebouwd kerkje midden in de bossen, een bijzondere buitenlocatie, maar binnen is het ook een lust voor het oog. Of wilt u deze dag bij u in de tuin vieren? Wij kunnen voor mooie tenten en aankleding zorgen.

Wij leveren exclusief maatwerk omdat geen bruiloft hetzelfde is! Wij zijn flexibel, creatief en hebben de nodige kennis en ervaring om uw dag succesvol te laten verlopen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We koken graag voor u!

“De mensen van Driessen hebben een heerlijk buffet verzorgd voor ons feest. Het was zo fijn dat we ons nergens druk over hoefden maken. Ze kwamen perfect op tijd, bouwden het buffet prachtig op en na afloop namen ze alles weer mee en was alles netjes opgeruimd. We zijn echt ontzorgd!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De leukste zomerse trouwideeën

Alles over het proeven van de bruidstaart

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven