Dark_loader
Trouwen bij Sugar Sugar Bakery « Huwelijk
Staticmap?center=52.5455798,5.4607271&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.5455798,5

Sugar Sugar Bakery

Albatroslaan 82
8241 CD Lelystad

06 22384386
info@sugarsugarbakery.nl
www.sugarsugarbakery.nl


Welkom bij Sugar Sugar Bakery, exclusieve bruidstaarten.

Voor jullie bruiloft zijn er zoveel zaken die geregeld moeten worden. Jullie bruidstaart is daar uiteraard een belangrijk onderdeel van. Niet alleen het ontwerp moet uniek zijn, ook de smaak of smaken zijn belangrijk.

Sugar Sugar Bakery

Al onze producten worden volledig met de hand gemaakt, hierdoor kunnen wij alles op jullie specifieke wensen aanpassen. Bij ons kunnen jullie kiezen uit taarten opgemaakt in creme, fondant, chocolade of zelfs eetbaar papier!

Tijdens een proeverij kunnen wij samen met jullie een keuze maken uit ons menu en een schets van jullie bruidstaart maken. Op basis van een passend prijsmodel bepalen we welke mogelijkheden er zijn en kunnen we een indicatie van de totale kosten geven.

Sugar bakery

De prijs van jullie taart is voor een groot deel afhankelijk van de opmaak en uiteraard de ingrediënten die voor de taart gebruikt worden. Mochten jullie niet in staat zijn ons te bezoeken voor een proeverij, dan kunnen wij ook een selectie bij jullie laten bezorgen om samen thuis te proeven. De proeverij is uiteraard volledig vrijblijvend, we brengen hiervoor 25 euro in rekening die echter worden verrekend indien jullie je bruidstaart bij ons afnemen.

Of jullie voorkeur uitgaat naar een moderne, strakke bruidstaart of een super romantische bruidstaart. Als jullie het kunnen bedenken, kunnen wij het maken!
Wij verzorgen de bezorging van jullie bruidstaart naar jullie locatie, binnen Lelystad is bezorging gratis. De kosten voor bezorging buiten Lelystad is onder andere afhankelijk van de afstand naar de locatie en zullen wij met jullie afstemmen. Wij bezorgen binnen heel Nederland.

 

Gerelateerde bedrijven