Trouwen bij Sam & Nel's Taarten « Huwelijk

Sam & Nel's Taarten

Aakstraat 2
8301 BS Emmeloord

06 13455363
samennelstaarten@gmail.com
www.samennelstaarten.nl

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Nu breekt er een tijd aan waarbij veel geregeld moet worden. En bij een huwelijk hoort natuurlijk een taart. Of de taart nu romantisch, strak, bijzonder, gek of kleurrijk moet worden, wij kunnen jullie helpen met de perfecte bruidstaart voor op jullie mooiste dag.

Wij nodigen jullie graag uit voor een proeverij bij ons in de Bakery. Deze boeken wij op afspraak. Tijdens de proeverij maak je kennis met de smaken van onze vullingen. Uit 6 vullingen mag worden gekozen, om zodoende 3 heerlijke vullingen uit te kiezen voor de taart.
Bruidstaarten van Sam en Nel uit Emmeloord

Alles is mogelijk

Tijdens een uitgebreid gesprek kunnen we jullie wensen bespreken voor de bruidstaart. Een romantische 2 laagse taart, 5 lagen, met fondant, zonder fondant of een semi-naked cake. Alles is mogelijk. Liever geen bruidstaart? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wellicht liever cupcakes, cakepops, macarons, donuts of misschien wel een complete sweettable?
Bruidstaarten uit Emmeloord

In onze Bruidstaartengalerij ziet u de bruidstaarten die we de afgelopen jaren hebben mogen maken voor onze klanten. Deze taarten zijn door de klanten zelf bedacht, uitgevoerd door ons. Maar er is buiten onze galerij nog veel meer mogelijk.

Onze Bakery zit in Emmeloord maar we rijden overal heen met onze gekoelde bedrijfswagen!

Neem contact met ons op om een proeverij te boeken!

Met vriendelijke groet,
Samantha & Nellie

Gerelateerde artikelen

My M&M's als bedankjes

Alles over het proeven van de bruidstaart

Tips voor samenstellen menu

Trouwen in Flevoland

Gerelateerde bedrijven