Trouwen bij Taarten van Grytsje « Huwelijk

Taarten van Grytsje

Boerestreek 37
9247 CB Ureterp

06 15442012
info@taartenvangrytsje.nl
www.taartenvangrytsje.nl

Mag ik jullie bruidstaart maken?

Ga je binnenkort trouwen? Dan kunnen jullie eindelijk beginnen met de voorbereidingen van het huwelijk. Wanneer je op zoek bent naar een mooie en smakelijke bruidstaart, dan ben je bij Taarten van Grytsje aan het juiste adres.

Het maken van bruidstaarten is mijn passie! Vanaf de voorbespreking tot het moment waarop ik de trouwtaart naar locatie breng, ik vind het een feestje! Mag ik ook jullie bruidstaart maken?
Grytsje Doornbosch van Taarten van Grytsje uit Ureterp

De mogelijkheden

De bruidstaart gedecoreerd met fondant, afgewerkt met crème, gedecoreerd met verse bloemen of vers fruit, de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kan een bruidstaart aangevuld worden met een prachtige sweettable met o.a. cupcakes, donuts, macarons, cakepops of verse aardbeien. De aardbeien worden ondergedompeld in chocolade, om het geheel compleet te maken volledig naar jullie wens. De bruidstaart kan naar iedere gewenste locatie gebracht worden tegen een vergoeding.

Neem gerust contact met me op

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op zodat we jullie wensen kunnen bespreken. Vooraf vindt er een proeverij plaats in de ochtend of op de avond bij mij thuis. Geef via het contactformulier je trouwdatum door, met een voorkeurstijdstip voor een proeverij. Dan kijken we samen of er een datum is die past. De kosten van een bruidstaart gaan al vanaf € 6,-.

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Tips voor samenstellen menu

Trouwen in Friesland

Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij

Gerelateerde bedrijven