Trouwen bij Jolicious Cakes and more « Huwelijk

Jolicious Cakes and more

Karthuizerlaan 68
8271 XC IJsselmuiden

06 16046218
jolicious.cakesandmore@gmail.com
www.jolicious.nl

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! 

Op jullie mooiste dag kan een prachtige bruidstaart van Jolicious natuurlijk niet ontbreken! Gaan jullie voor een bruidstaart met bloemen? Of met vers fruit? Of gaat jullie voorkeur uit naar een sweet table met allerlei zoetigheden, zoals cupcakes, donuts, tartelettes?

Jolicious cakes and more

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem een kijkje op mijn website om ideeën op te doen!

Iedere taart en alle sweets zijn uniek en persoonlijk en worden helemaal op jullie wensen afgestemd. Dit kan door middel van een intakegesprek onder het genot van een heerlijke proeverij, waarvan jullie zelf de smaken hebben gekozen.

Meer informatie? Neem een kijkje in mijn portfolio en stuur een e-mail naar jolicious.cakesandmore@gmail.com of bel 06 16046218.

Ik zie uit onze samenwerking!

Groetjes, JohannekeJolicious bruidstaart

“Johanneke heeft voor onze bruiloft een prachtige en vooral heerlijke taart gemaakt. Na een ontspannen en leuke proeverij kozen wij voor een vulling van frambozen en een crème van pistache. Een uitgesproken combinatie die in onze ogen echt perfect was. En dat bleek, de taart ging schoon op. Al onze gasten hebben er van genoten. En niet alleen door de smaak, maar ook door het prachtige uiterlijk van de taart. De bloemen van het trouwboeket kwamen op de taart terug en met het vele verse fruit had de taart een zeer zomers uiterlijk. Wij kunnen niet wachten tot we het extra taartje volgende jaar weer uit de vriezer mogen halen om ons eerste jubileum als paar te mogen vieren!”

“Precies een maand geleden heeft Johanneke bij ons een prachtige trouwtaart geleverd. Contact vooraf was gezellig en fijn. We hebben ons voor die tijd eerst laten verrassen met een bruidsproeverij bij haar thuis (aanrader!!!) We hadden geen wensen qua smaken en wilde ons laten verrassen door Johanneke haar keuzes. Je kiest zelf al snel voor de "veilige smaken". En we waren beide met de eerste hap erover uit, dit wordt hem! Onze bruidstaart werd opgemaakt met bloemen uit de corsages (want ik had geen boeket!) Het contact verliep super en we gaan zeker voor de komende verjaardagen bij Jolicious bestellen. En volgend jaar op onze trouwdatum, nemen we een klein taartje af in de zelfde smaak als onze bruidstaart! Johanneke, bedankt voor alles!”

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Zoetigheid op je bruiloft

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Bruidstaart met smaak

Gerelateerde bedrijven