Trouwen bij Deemz Pastry « Huwelijk

Deemz Pastry

Malaxisbeek 8
5709 PJ Helmond en Weert

06 83620590
info@deemz.nl
www.deemz.nl

Voor elke gelegenheid een persoonlijke en unieke taart

Ben jij op zoek naar een bruidstaart in regio Helmond, Weert of elders in Nederland? Een normale bruidstaart of zijn er allergenen waar rekening mee gehouden moet worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Deemz Pastry

Jullie trouwdag is de mooiste dag van jullie leven en daar hoort natuurlijk een bruidstaart bij. Een bruidstaart moet niet alleen lekker smaken, maar er ook mooi uitzien. Wij gaan voor kwaliteit zodat jullie de mooiste taart hebben op jullie trouwdag.

Waarom Deemz Pastry?

Een wachtlijst… Een standaard taart… Een nummertje… Bij Deemz Pastry vind je dit allemaal niet! Van begin tot het eind worden jullie persoonlijk begeleid bij het vinden van de perfecte bruidstaart. Tijdens de proeverij maken we kennis met elkaar en gaan we dieper in op jullie wensen en voorkeuren. Tot in detail wordt alles uitgewerkt en geregeld voor jullie grote dag. Deemz Pastry bruidstaart

Nog geen idee wat voor smaak jullie willen?

We bieden proeverijen(ook allergievrij) aan huis aan waarbij jullie 3 smaakcombinaties kunnen kiezen. Tijdens de proeverij nemen we de gekozen smaken door en bespreken we verder wat de wensen zijn voor de bruidstaart. Ook een cupcake proeverij is mogelijk. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

De bruidstaart aanvullen met ander lekkers of juist geen bruidstaart? Wij verzorgen ook sweettables bestaande uit diverse zoete lekkernijen. Alle taarten en sweettables worden gekoeld bezorgd! Hierdoor zijn grotere afstanden ook geen probleem voor ons!

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! Bezoek onze website deemz.nl  Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

"Wij hebben een bruidstaart door Démy laten maken. Door middel van ons verhaal wist zij precies wat voor bruidstaart wij wilden. En wat voor één, zeker een aanrader!"

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Zoetigheid op je bruiloft

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Bruidstaart met smaak

Gerelateerde bedrijven