Trouwen bij BON travel « Huwelijk

BON travel

Kerklaan 57
7311 AE Apeldoorn

055 2052002
info@bontravel.nl
www.bontravel.nl

Jullie Caribische huwelijksreis op maat samengesteld

BON travel zorgt voor een unieke Caribische huwelijksreis om nooit te vergeten. Geef in een persoonlijk gesprek je wensen door en laat je verrassen door het team van BON travel!

De Caribbean en huwelijksreizen, het is een gouden combinatie! Wuivende palmbomen, luxe resort, hagelwitte stranden, betoverende sunsets, heerlijke cocktails en een laid-back sfeer. Ga samen dineren aan de Caribische zee. Laat jezelf verwennen in de spa. Of ga samen snorkelen in een idyllische baai.
Huwelijksreis Bon Travel

Caribische reisspecialisten van BON travel

BON travel is al jaren de specialist voor reizen naar de Caribbean. De reisspecialisten gaan regelmatig op ontdekkingstocht naar de verschillende eilanden. Intussen is er een rijk gevulde schatkist vol met pareltjes. Deze kennis en ervaring gebruiken we graag om jullie droomreis samen te stellen.

Een luxe honeymoon suite aan ‘s werelds mooiste strand? Samen slapen in een intieme cottage in het regenwoud? Een zeiltocht maken langs meerdere Caribische eilanden? Eilandhoppen langs de ABC-eilanden? Champagne en culinaire verwennerij op het Franse St. Barth, ook wel het St. Tropez van de Caribbean genoemd? Een actieve rondreis vol avontuur? De Caribbean heeft het allemaal! Kijk op www.bontravel.nl voor een impressie van het aanbod.

De reisspecialisten van BON travel maken graag een reisvoorstel op maat. Neem contact op via 035 542 60 71 of stuur een email naar info@bontravel.nl om jullie wensen te bespreken.
Huwelijksreis Caribische Eilanden

Gerelateerde artikelen

5 onbekende eilanden voor een tropische huwelijksreis in de Caribbean

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Op huwelijksreis naar Malta

Gerelateerde bedrijven