Trouwen bij Mister Flam « Huwelijk

Mister Flam

Antwerpsestraatweg 225
4624 JG Bergen op Zoom

06 83024877
contact@mister-flam.nl
www.mister-flam.nl

Maak je bruiloft écht uniek

Mister Flam verhuurt decoratie om van jullie bruiloft écht iets unieks te maken. Of het nu gaat om de entree, ceremonie, receptie of het feest. Het is onze missie om originele en betaalbare decoratie te verzorgen voor elke gelegenheid.
Bruiloftstyling door Mister Flam

Onze website staat boordevol inspiratie, zoals onze tapijten, unieke houten lichtletters, flamingo's en ons donutbord. Heb je al een specifiek thema of idee in gedachten? Of misschien heb je iets moois gezien op bijvoorbeeld Pinterest, maar weet je niet goed hoe je dat uit kunt werken? Neem dan contact met ons, zodat je jouw ideeën en wensen met ons kunt bespreken, waarna we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden.

Mister Flam is actief in de regio's (West-)Brabant en Zeeland, maar ook daarbuiten. Je bepaalt zelf hoeveel werk we voor jou uit handen nemen. Met onze styling service komen we langs op de locatie om het deels of volledig aan te kleden. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Alles wat we verhuren kun je zelf bij ons afhalen of door ons laten bezorgen.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Dinsdag 26 september: Wedding Event Kaatsheuvel

4 tips om een uniek huwelijksfeest te organiseren

Huwelijksgedichten - Toon Hermans

Gerelateerde bedrijven