Trouwen bij Gemeente Doetinchem « Huwelijk

Gemeente Doetinchem

Raadhuisstraat 2
7001 EW Doetinchem

0314 377377
gemeente@doetinchem.nl
www.doetinchem.nl

Trouwlocaties in Doetinchem

De aangewezen trouwlocaties van Doetinchem zijn totaal verschillend. Allereerst kunnen jullie op het stadhuis terecht. Daarnaast is het mogelijk om te trouwen in Kasteel De Kelder. Door de ligging tegen de bossen ademt het kasteel een romantische sfeer. Met kleinere gezelschappen kun je uitwijken naar het naastgelegen Koetshuis of bijbehorende tuin.

Ook kun je kiezen voor het koetshuis bij Kasteel Slangenburg. Het park rondom het kasteel behoort tot de best bewaarde voorbeelden van de Nederlandse tuinaanleg uit de 17e eeuw. 
Bij restaurant Het Onland kan er gespetterd worden. Groepen van diverse groottes kunnen in de verschillende stijlvolle zalen gastvrij genieten van de goede dingen van het leven.


Trouwen in een club kan bij 22-24. Club 22-24 verzorgt jullie trouwdag op maat. Zowel binnen als buiten (op het terras) een onvergetelijke dag die niets anders uitstraalt dan geluk en romantiek. Aankleding, decoraties en invulling van de dag gebeurt vanzelfsprekend in overleg met het bruidspaar.


Hoeveel huwelijken er in de warme ambiance van Olde Beth bekroond zijn met een spetterend feest, is niet meer te achterhalen, maar vast staat in ieder geval vele honderden bruidsparen hier de mooiste dag van hun leven vierden. In overleg met de eigen weddingplanner van Olde Beth wordt het huwelijksfeest tot in de kleinste details georganiseerd. De 1250 gasten die ontvangen kunnen worden, maken het partycentrum tot één van de grootste locaties in Oost-Nederland. 


Villa Ruimzicht is prachtig gelegen in een stadspark aan de rand van het centrum van Doetinchem. Het imposante monumentale pand is in oude staat gerestaureerd en nu als hotel in gebruik. Je jawoord is als een romantische film op dit geweldige en rustieke plekje.

Tot slot zijn er nog drie religieuze locaties waar je ook het burgerlijk huwelijk kunt voltrekken. De Catharinakerk, de Driekoningenkapel en de Slangenburgse kerk zijn aangewezen trouwlocaties.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven