Trouwen bij Gemeente Coevorden « Huwelijk

Gemeente Coevorden

Kasteel 1
7741 GC Coevorden

14 0524
info@coevorden.nl
www.coevorden.nl

Trouwlocaties in de gemeente Coevorden

De gemeente Coevorden heeft drie vaste trouwlocaties. In het nieuwe multifunctionele gemeentehuis, het Hof van Coevorden, kunnen in de Tuinzaal huwelijken worden voltrokken. Hier kunnen maximaal 30 gasten aanwezig zijn. Voor grotere gezelschappen kun je kiezen voor het Ontmoetingscentrum De Hoeksteen bij de Gereformeerde Kerk aan de Rabenhauptstraat in Coevorden. Deze zaal biedt plaats aan 75 gasten.

De andere aangewezen locatie is het voormalig gemeentehuis in Sleen, thans Multifunctioneel Centrum “De Brink”. Niet alleen is Sleen één van de meest originele brinkdorpen in de provincie Drenthe, het monumentale gemeentehuis is er gebouwd in oud-Hollandse stijl. De buitenmuren van het gebouw zijn gemetseld van zogenaamde kloostermoppen van geel en rood bakkende Friese klei. Een spits torentje met windwijzer bekroont het gebouw. Kortom, een prachtige entourage om je trouwdag onvergetelijk te maken.

Daarnaast kan er ook getrouwd worden op een locatie naar keuze. Diverse oude en nieuwe gebouwen in de gemeente Coevorden zijn al decor geweest van huwelijksvoltrekkingen. Willen jullie elkaar dus het jawoord geven in een kerk, kasteel, recreatiepark of andere bijzondere locatie, schroom dan niet een verzoek in te dienen om deze aan te laten wijzen als jullie trouwlocatie.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

18 september: Bruidsbeurs Ermerstrand

Kies je eigen trouwambtenaar

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Trouwen in Drenthe

Gerelateerde bedrijven