Trouwen bij Gemeente Borger-Odoorn « Huwelijk

Gemeente Borger-Odoorn

Hoofdstraat 50
7875 AD Exloo

14 0591
gemeente@borger-odoorn.nl
www.borger-odoorn.nl

Trouwen in de gemeente Borger-Odoorn

Borger-Odoorn biedt rust en ruimte. De natuur kenmerkt zich door zand, veen, bos en heide. In Borger komen jaarlijks duizenden nieuwsgierigen af op de boerenbruiloft, al dan niet gecombineerd met een bezoekje aan het grootste hunebed van Nederland.

In deze fotogenieke omgeving kun je trouwen op iedere gewenste locatie. Natuurlijk moet de locatie wel aan een aantal criteria voeldoen. Locaties waar regelmatig wordt getrouwd, beschouwt de gemeente als vaste locaties. Het stijlvolle en moderne gemeentehuis in Exloo is zo’n vaste locatie. We lichten er hier een aantal kort uit. Op de gemeentelijke website vind je meerdere trouwlocaties.


Hotel De Hunzebergen ligt op de Drentse Hondsrug met uitzicht over bos, heide en de meanderende Hunze. De mooie ligging, schitterende natuur, marmeren fontein en het idyllische trouwprieel vormen een schitterend decor voor jullie grote dag. De Hunzebergen biedt zalen met een maximale capaciteit van 150 personen en is dus geschikt voor kleine en grote gezelschappen. De huwelijksplechtigheid vindt plaats in een stijlvolle, romantisch aangeklede zaal. Als het weer het toelaat kun je jullie receptie houden op het ruime, zonnige terras.


Terras Restaurant Poolshoogte, een prachtige locatie in de boswachterij van Odoorn. Dit theehuis is niet alleen een fijne locatie voor een kopje koffie met een overheerlijk stukje huisgemaakte appeltaart of een lekkere rosé-wijn op een warme zomeravond, een overheerlijk diner, een compleet verzorgde familiedag, maar zeker ook een unieke locatie voor een unieke (buiten)bruiloft!


In Odoorn is klonk al vaker het jawoord in de NH-Kerk. Hier kun je dus voor zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk terecht. In overleg kan de in 2012 gerenoveerde kerk versierd worden met bloemdecoraties naar jullie wens.

Kom je niet uit de regio zelf, dan is het wellicht een leuk idee om voor je gasten vast een aantal bungalows in de omgeving te reserveren: aanbod genoeg.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

Large_zelfstandigtrouwambtenaar

Kies je eigen trouwambtenaar

Large_rozenhof_trouwringen_award

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Large_trouwen_in_drenthe_bruidsmagazine

Trouwen in Drenthe

Large_onlineweddingshop_trouwartikelen

Trouwoutlet wordt onlineWEDDINGshop

Gerelateerde bedrijven