Trouwen bij Gemeente Assen « Huwelijk

Gemeente Assen

Noordersingel 33
9401 JW Assen

0592 366911
info@assen.nl
www.assen.nl

Trouwlocaties in de gemeente Assen

In het oudste stukje van Assen kun je trouwen in het monumentale pand van het Drents Archief. In de sfeervolle Laarwoudzaal zie je boven je de Drentse welvaart, eind 19e eeuw prachtig geschilderd door Fabri, bekend decorateur van de Koninklijke familie. En in de oude Kloostergang houdt het originele beeld van Bartje toezicht.

Aan de Beilerstraat staan diverse monumentale panden. In één van de woonhuizen is tegenwoordig De Drentse Zaak gevestigd. Deze prachtige locatie is de huiskamer voor ondernemers in Drenthe. Het pand kan op verschillende manieren ingericht worden als trouwlocatie. Met prachtige originele details in het interieur. 
In het centrum van Assen kun je voor een trouwceremonie ook terecht bij de beeldbepalende Jozefkerk.


Snel en modern is de sfeer op het TT-circuit. Op deze speciale locatie kan getrouwd worden in de hospitalityroom, de VIP of de Super VIP. Voor de liefhebbers van actie en snelheid, of gewoon voor een stel dat het liever anders dan anders wil.


Lekker speels voor de kinderen is het Verkeerspark Assen, maar schiet niet in de stress als je daar wordt uitgenodigd voor een trouwerij, want ze hebben er ook een heuse PartyTown waar een volwassen feest gegarandeerd een succes wordt. 


De Hertenkamp wordt grotendeels omringd door het Asserbos. Het trouwprieeltje biedt jullie de mogelijkheid om buiten het jawoord te geven. De diverse zalen zijn geschikt voor de toost, het diner en verdere feestelijkheden.

Het Van der Valk Hotel Assen telt maar liefst vier sterren. Niet alleen het sfeervolle hotel is voorzien van alle luxe en comfort, ook de mooie omgeving in het hartje van Drenthe maakt de dag van jullie leven compleet. 


Tot slot zijn er nog het ICO Centrum voor kunst en cultuur en Wintertuin de Pauw, een geheel glazen gebouw op het terrein van Stichting Van Boeijen.
Het opvallende ICO gebouw biedt twee verschillende trouwmogelijkheden. Het theatercafé biedt ruimte aan ongeveer 45 personen en theaterzaal De Schalm biedt ruimte aan ongeveer 200 personen.


En dan is er natuurlijk nog het stadhuis waar je het jawoord kunt geven in de raadzaal.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

Large_zelfstandigtrouwambtenaar

Kies je eigen trouwambtenaar

Large_rozenhof_trouwringen_award

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Large_trouwen_in_drenthe_bruidsmagazine

Trouwen in Drenthe

Large_onlineweddingshop_trouwartikelen

Trouwoutlet wordt onlineWEDDINGshop

Gerelateerde bedrijven