Trouwen bij Alliance Trouwautoservice « Huwelijk

Alliance Trouwautoservice

Kooglaan 70
1911 TH Uitgeest

0251 310474
pvlieshout@alliancetrouwautoservice.nl
www.alliancetrouwautoservice.nl

Stijlvol en exclusief trouwvervoer

Vanuit onze passie voor klassieke auto's verhuurt Alliance Trouwautoservice twee prachtige oldtimers voor huwelijken en speciale gelegenheden. Deze passie samen met het geluk van mensen heeft gezorgd voor het ontstaan van dit verhuurbedrijf.

Mijn naam is Peter van Lieshout en al bijna 25 jaar eigenaar van Alliance Trouwautoservice. Ik vind het een eer dat ik deel mag uitmaken van jullie trouwdag en met onze stijlvolle Excalibur of vrolijke Kever Cabriolet jullie dag nóg mooier te maken.
Excalibur huren als trouwauto

Excalibur Phaeton IV cabriolet

De Excalibur Phaeton IV cabriolet uit 1983, custom built in Amerika, zorgt voor een stijlvolle entree. De crèmekleurige klassieker maakt indruk op jullie en jullie gasten. Zijn imposante voorkant en stoere uiterlijk met veel chromen details maken de auto fotogeniek. Dus zijn jullie op zoek naar een stijlvolle en exclusieve trouwauto dan is de Excalibur de juiste auto voor jullie.

Kever Cabriolet

De Kever Cabrio uit 1979 uit Californië doet het altijd goed op bruiloften. Deze oldtimer is wit met cabriodak en het interieur van zwart/wit leer. Jullie zullen niet ongemerkt aankomen bij jullie locatie. Het herkenbare geluid van de motor en het leuke uiterlijk maakt hem populair als trouwauto en als vrolijke noot op jullie trouwfoto's.
Kever Cabrio huren als trouwauto

Wij zorgen voor een glimmend gepoetste auto in topconditie, een bij de gelegenheid passend geklede en zeer ervaren chauffeur (optioneel) en vooral voor een bijzondere ervaring. Het bloemstuk op de auto's wordt geregeld door Alliance Trouwautoservice. Jullie kunnen zelf aangeven in welke kleur en stijl het bloemstuk geleverd moet worden.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een trouwauto

Trouwen in Noord-Holland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Gerelateerde bedrijven