Trouwen bij Limo XL « Huwelijk

Limo XL

Veldwezeltstraat 76
6215 JC Maastricht

043 3218777
limo-xl@maastrichtvervoer.nl
www.maastrichtvervoer.nl

Exclusief trouwvervoer met Limo-XL

Gaan jullie binnenkort trouwen? Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie geplande trouwdag! Op deze speciale dag hoort alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld te zijn, zodat jullie ongestoord van deze mooie dag kunnen genieten.

Daarom helpen wij jullie graag om van uw speciale dag een droomdag te maken samen met Limo-XL te Maastricht.Limo XL

Stijlvol naar jullie trouwlocatie(s)

Uw professionele chauffeur arriveert in een smoking met onze VIP rode loper service en gaat met de bruidegom naar het adres van de bruid, daarna rijdt hij het aanstaande bruidspaar naar de kerk en/of het stadhuis. Indien gewenst kan de limo voorzien worden van “Just Married” en een verse bloemdecoratie op de voorzijde van de limousine.

De mogelijkheid van een mooie fotoshoot op locatie met de bruid en bruidegom die een champagne toost uitbrengen voor de prachtige limousine. Dan na de receptie/feest begint jullie nieuwe leven samen!Limo XL trouwauto

Inclusief een fles heerlijke champagne (óók alcoholvrij is mogelijk), vrije kilometers, verzekering, brandstof, Rode Loper service en een geheel in stijl geklede chauffeur. De limousines bieden plaats aan max. 8 personen, dus er is genoeg ruimte voor familie en/of bruidsmeisjes/jonkers.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Large_trouwen_in_limburg_bruidsmagazine

Trouwen in Limburg

Large_trouwlocatie_limburg_desmockelaer

Onvergetelijk trouwfeest bij de Smockelaer

Large_trouwvervoer_trouwen-met-thomas

Trouwvervoer; maak de blits!

Gerelateerde bedrijven