Trouwen bij Kasteel Groot Buggenum « Huwelijk

Kasteel Groot Buggenum

Loorderstraat 3
6096 NE Grathem

0475 452835
info@kasteelgrootbuggenum.nl
www.kasteelgrootbuggenum.nl

Dé trouwlocatie van Midden-Limburg

Prominent in het bosrijke Midden-Limburgse land schittert het monumentale Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Hier genieten jullie van de prachtige natuur, de rijke historie en de authentieke Limburgse gastvrijheid en natuurlijk van elkaar.

De vijftien kamers van het kasteel, ieder met hun eigen historische ambiance, het glazen paviljoen “De Kruidentuin” en de sfeervolle binnentuin staan exclusief ter beschikking voor besloten evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen, feesten of een compleet verzorgde huwelijksdag.
Trouwen bij Kasteel Groot Buggenum

Trouwen bij Kasteel Groot Buggenum

Exclusief trouwen bij het intieme en romantische witte Kasteel Groot Buggenum. Uitsluitend samen met een select gezelschap van familie en goede vrienden, die getuige mogen zijn van deze bijzondere en emotionele stap in jullie leven.

De tijd, even een dag stil laten staan in deze kleurrijke en groene oase, met een prachtig historisch en waardig decor. Optimaal genieten van alle indrukken en emoties die een huwelijksdag in zich kan hebben. "Kan hebben"; want er moet wel tijd, ruimte en ambiance aanwezig zijn om jullie deze dag bewust en in stijl, als bruid en bruidegom in de hoofdrol te plaatsen.

Als jullie dit zoeken dan heeft Kasteel Groot Buggenum wellicht iets moois te bieden...

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

27 oktober: The Wedding Experience Limburg

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven