Trouwen bij Van Hell Juweliers « Huwelijk

Van Hell Juweliers

Utrechtsestraat 28
3811 LB Amersfoort

033 4615689
amersfoort@vanhell-juweliers.nl
www.vanhell-juweliers.nl

Van Hell Juweliers, ontdek de trouwringencollecties

U bent van harte welkom bij Van Hell Juweliers, midden in het centrum van het historische Amersfoort. Binnen hebben wij een afgescheiden ruimte, waar u in alle rust, uw trouwringen kunt uitzoeken.Van Hell Juweliers

Hier kunt u onder genot van een kopje koffie/thee, verschillende ringen passen en bekijken. Ons vakkundige personeel, geeft graag advies, en wil u van harte helpen met deze keuze. Onze uitgebreide trouwringen collectie bestaat uit de merken, Meister, Christian Bauer en Fischer.

Ontwerp uw eigen ring

Voor degenen die iets bijzonders zoeken hebben wij ook genoeg keuze, mocht u uw ring er niet tussen zien staan, is er ook altijd de mogelijkheid om deze zelf te ontwerpen. U kunt samen met ons, door middel van een konfigurator, uw eigen ring ontwerpen.Eigen ring ontwerpen Van Hell Juweliers

Als u bij ons de collectie wilt komen bekijken, hoeft u hiervoor geen afspraak te maken. Houdt u wel in gedachten dat er op zaterdag een wachttijd kan zijn, wij proberen echter wel u zo spoedig mogelijk te helpen. Graag zien we u in onze winkel!

“Mooie juwelierszaak met een prachtige ruime trouwringen collectie. Wij zijn heel prettig geholpen en kregen een duidelijk advies en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Wij hebben de mooiste ringen hier gevonden. De ringen zijn prachtig gegraveerd met persoonlijk handschrift en waren ruim op tijd binnen. Wij bevelen deze juwelier graag aan!”

Gerelateerde artikelen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven