Trouwen bij PartyCare « Huwelijk

PartyCare

Sint Eustasius 51
7333 NW Apeldoorn

055 5225737
info@partycare.nl
www.partycare.nl

PartyCare zorgt voor een onvergetelijke trouwdag

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Het voorbereiden van jullie trouwdag is een mooie, maar ook drukke tijd. Verwen jezelf en je gasten met een volledig naar jullie wensen verzorgde bruiloft op locatie of bij jullie thuis door PartyCare.

Vakmanschap, representativiteit en betrouwbaarheid kenmerken de werkwijze van PartyCare. Wij zijn dé expert in feesten, service en catering; altijd stijlvol, trendy, persoonlijk en origineel.
Catering bruiloft PartyCare

Bruiloft van A tot Z

Naast ons ruime cateringaanbod, waaronder lunch, bbq, walking diner en shared dining, kunnen wij ook zorgen voor bediening, koks op locatie, diverse tenten, meubilair en alle benodigde materialen. PartyCare staat garant voor een complete verzorging van jullie trouwfeest van A tot Z. Alles onder één dak en met maar één aanspreekpunt.
Catering bruiloft Apeldoorn

Van Italiaans tafelen tot feestelijke BBQ. Wij zijn altijd bereid om te kijken wat wij jullie verder kunnen bieden buiten ons standaard assortiment. Je ziet jullie wensen terug in onze dienstverlening. Met onze passie en jullie liefde wordt jullie trouwdag een culinaire beleving voor iedereen, waar ook jaren later nog steeds met plezier aan wordt teruggedacht.

Wil jij ook graag jullie bruiloftwensen bespreken met PartyCare? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Tips voor samenstellen menu

Gerelateerde bedrijven