Trouwen bij Sus Goudsmeden « Huwelijk

Sus Goudsmeden

Hardebollenstaat 8
3512 TP Utrecht

030 7371062
info@susgoudsmeden.nl
www.susgoudsmeden.nl

Gefeliciteerd, je hebt ‘ja’ gezegd!

En dan begint de zoektocht naar de perfecte ringen. Een trouwring kopen doe je niet dagelijks en dat weten wij als geen ander. Bij ons vind je zeker de trouwring die bij jullie en jullie speciale dag past.Sus Goudsmeden

De Sus collectie trouwringen

Bij Sus Goudsmeden hebben we een prachtige collectie trouwringen die allemaal ontworpen en gesmeed zijn in ons eigen atelier. Ben je gek op mooie diamanten of ga je toch liever voor een robuuste hamerslag? In onze winkel aan de Hardebollenstaat in Utrecht is keuze genoeg. Kom gezellig langs om alle ringen te bekijken, te passen en te voelen.

Exclusief ontwerp

Misschien hebben jullie al een plaatje van de perfecte trouwringen in jullie hoofd. Of willen jullie het sieraad van een dierbare in de ringen verwerken. Ook dat is mogelijk bij Sus Goudsmeden. Samen ontwerpen wij de trouwring die bij jullie past. We nodigen jullie graag uit in de winkel om jullie wensen te bespreken.Steiny & Jolanda Sus goudsmeden

Persoonlijke aandacht

Een trouwring uitzoeken is een bijzondere gebeurtenis en daar nemen we alle tijd voor. Bij Sus praat je niet met verkopers, maar met de goudsmeden die jullie ringen ontwerpen en maken. Als vakmensen weten we precies waar we het over hebben, dus geen vraag is te moeilijk en alles kan besproken worden. Hebben jullie een uiteenlopende smaak? Ook dat is geen enkel probleem! In overleg komen we altijd tot een paar trouwringen dat past bij ieders smaak en stijl.

Trouwsieraden

Naast onze trouwringen hebben wij ook een prachtige collectie verlovingsringen om het huwelijksaanzoek nog meer glans te geven. En ben je nog op zoek naar sieraden voor bij je trouwjurk of trouwpak? Ook daarvoor ben je bij Sus Goudsmeden aan het juiste adres.

"Steiny en Jolanda hebben prachtige ringen voor ons ontworpen en gemaakt! Ze hebben erg goed geluisterd naar onze wensen. Leuke dames en een fijne manier van communiceren".

Gerelateerde artikelen

10 september: WeddingFair Utrecht

Trouwen in Utrecht

11 oktober: Bruidsbeurs Veenendaal

Top 10 exclusieve horloges voor de bruidegom

Gerelateerde bedrijven