Trouwen bij KAYA Sieraden « Huwelijk

KAYA Sieraden

Jan Pieterszoon Coenlaan 85
3531 EP Utrecht

00386 51671155
info@kayasieraden.nl
www.kayasieraden.nl

Voor het liefste bruidsmeisje

Kleine bruidsmeisjes voelen zich vaak een mini-bruidje, voor haar is jullie dag natuurlijk ook heel speciaal. Laat haar stralen met een glanzend parelarmbandje met een lief roosje. Helemaal bijzonder: voor mama, oma of tante hebben we bijpassende armbandjes ontworpen, hoe lief is dat?

Bekijk de speciale Bruidsmeisje collectie online. Met de code ‘huwelijk’ 10% korting op www.KAYAsieraden.nl.

Mama & dochter bruidssieraden, om samen te stralen

Een Moeder en dochter armband setje bestaat uit een armband voor mama én haar dochter. Een lief en uniek cadeau voor elk bruidsmeisje en haar mama. Kies voor twee bolle hartjes of geef de symbolische 'key to my heart' armbandjes.  Aan het kinderarmbandje een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt de kleine meid de sleutel tot mama’s hart.
Kaya Sieraden moeder dochter

Met een bedeltje 'bedankt' of 'bruidsmeisje' helemaal speciaal

Laat je bruidsmeisje stralen op jullie bijzondere dag. Een kinderarmbandje is een mooi cadeau dat ze op de grote dag aankan. Je kan het armbandje nog persoonlijker maken door een bedeltje bruidsbedeltje aan te hangen (€3,95 extra). Wat dacht je van 'bruidsmeisje', 'bedankt' of 'ik hou van jou'. Elk bruidsjuweel wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is het bruidssierraad een bijzondere herinnering aan haar grote dag.

Bruidssieraden voor de bruid & bruidegom

Ben je op zoek naar een mooi bruidssieraad voor een lief prijsje? KAYA graveert echt zilveren sieraden met namen, woorden of speciale data. Laat dus jullie trouwdatum met bijvoorbeeld jullie initalen graveren in deze sieraden. Niet alleen mooi voor op de bruidsdag, maar daarna ook een bijzondere herinnering. Voor de bruidegom graveert KAYA manchetknopen, net dat kleine detail dat het af maakt.

Gerelateerde artikelen

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_unieke_trouwringen

Unieke trouwringen

Large_bruidsmeisjes_jurken_irenehilhorstfotografie

Wat dragen je bruidsmeisjes?

Large_jeh1

Fall in love with Jéh Jewels

Gerelateerde bedrijven