Trouwen bij Bijsterveld Bruidsmode « Huwelijk

Bijsterveld Bruidsmode

Mierloseweg 285
5707 AJ Helmond

0492 523064
info@bijsterveldbruidsmode.nl
www.bijsterveldbruidsmode.nl

Al 60 jaar een begrip in de bruidsmode branche

Bruidsmode Bijsterveld is al sinds 21 maart 1957 gevestigd aan de Mierloseweg 285 in Mierlo-Hout (Helmond, nabij Deurne en Eindhoven). Sinds 1999 hebben wij, Monique en Meriam, de zaak van mevrouw Dora Bijsterveld, toen 70 jaar, overgenomen.

Bijsterveld Bruidsmode

Wij zijn zusjes en zijn opgegroeid tussen de trouwjurken. Onze moeder maakte al sinds wij nog heel jong waren trouwjurken voor leveranciers waarvan Dora ook jurken verkocht. Van jongs af aan hebben wij altijd al met veel passie en plezier meegeholpen in het atelier.

Bijsterveld Bruidsmode stond toen al bekend als een gezellige, sfeervolle winkel, waar de klant nog koning was. Deze manier van verkopen stond ons ook heel erg aan, hetgeen wij ook op dezelfde manier hebben doorgezet. Het aanbod van veel accessoires, zoals trouwschoenen, lingerie, sluiers etc. hebben wij hieraan uitgebreid.

Bruidsmode Brabant Bijsterveld

Het uitkiezen van een trouwjurk is een prachtige gebeurtenis. Een gezellige, vertrouwde omgeving zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Aanstaande bruidjes adviseren wij dan ook een afspraak te maken, omdat wij uit jarenlange ervaring weten dat het voor de bruid prettig is om, alleen met de personen die zij meebrengt, trouwjurken te passen. Dus je bent altijd de enige bruid in onze winkel.

Wij berekenen geen vermaakkosten en staan garant voor exclusiviteit, perfecte service alsmede vakkundig advies. Omdat wij beschikken over een eigen atelier, kun je bij ons jouw eigen droomjurk samenstellen. Indien je jouw jurk niet bij ons hebt gekocht kunnen wij de trouwjurk voor jou vermaken. Tevens kun je bij ons terecht voor alle bruidsstoffen en bruidskant in alle kleuren, fournituren en patronen.

Heel veel plezier op onze geheel vernieuwde website & webshop.

Groetjes Monique en Meriam

"Heel, heel, heel veel dank voor jullie professionaliteit, gezelligheid en boven  alles vakmanschap. Wat jullie doen is fantastisch!"

Gerelateerde artikelen

Large_bruidslingerie_poirier

Bruidslingerie moet uitdagen

Large_bruidsaccessoires_sillystuff

Bruidsaccessoires laten je stralen

Large_bruidsmeisjes_jurken_irenehilhorstfotografie

Wat dragen je bruidsmeisjes?

Large_sieraden_bruidsmeisje_kaya_foto

Een mooi geschenk voor de bruidsmeisjes

Gerelateerde bedrijven