Trouwen bij Deitmers Mannenmode « Huwelijk

Deitmers Mannenmode

Dubbele Buurt 5-7
1441 CT Purmerend

0299 423971
info@deitmersherenmode.com
www.deitmersmannenmode.nl

Deitmers Mannenmode: ruim 16 topmerken onder één dak!

Op een fantastische ruime locatie aan de Dubbele Buurt in Purmerend vindt u de grootste collectie bruidegoms- en herenmode van Purmerend en omstreken. Deitmers Mannenmode is al meer dan 140 jaar een begrip in de regio.Deitmers Mannenmode

Niet alleen door het enorme assortiment aan bruidegomskostuums, maar ook door de diversiteit aan topmerken. Van exclusief tot casual, voor zowel jong als oud. Van o.a. Wilvorst tot Cavallaro, Immediate, Digel, Tramarossa en sinds september 2018 ook exclusief de collectie van Tommy Hilfiger!

Een breed assortiment en een top service

“Na een verwoestende brand in ons pand in 2015 zijn wij binnen Purmerend verhuisd van de Peperstraat naar de Dubbele Buurt en hebben daarna keihard gewerkt om alles weer op te bouwen. Daarin zijn we gelukkig zeer geslaagd” aldus Hans Sal, de enthousiaste eigenaar en gastheer. “Wij hebben onze focus verlegd naar een bredere klantenkring door een diversiteit aan merken en stijlen aan te bieden die iedereen aanspreekt.

Nieuwe merken, frisse collecties en een topservice, dat zijn de punten waar we op scoren. Alles voor de modebewuste moderne man. Wij verkopen geen nee, maar zoeken altijd naar een passende oplossing. En mocht het onverhoopt niet passen; dan wordt het door ons altijd razendsnel en gratis vermaakt!Trouwpak Deitmers Mannenmode hans sal

Specialist in bruidegomskostuums

Sinds jaar en dag is Deitmers Mannenmode dé hoofdleverancier van bruidegomskostuums in de regio. Niet alleen de uitgebreide collectie van topmerken trekt hier de klanten, ook de hoge servicegraad is iets waarmee het onderscheid wordt gemaakt. Een trouwkostuum koop je met zorg en aandacht. Daarom kunnen er speciale avonden worden gereserveerd voor zowel bruidegom als familie, een perfecte manier om de juiste keuze te maken voor de belangrijkste dag van je leven!

Nieuwsgierig? Kom langs op de Dubbele Buurt 5-7 in Purmerend voor een kopje koffie, proef de sfeer en laat je verrassen door ons assortiment en service.

Gerelateerde artikelen

Trends in trouwpakken 2024

Kleding voor de bruidskinderen

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven