Trouwen bij Splashtours « Huwelijk

Splashtours

Parkhaven 9
3016 GM Rotterdam

010 4369491
esther@zwartezwaanevents.nl
www.splashtours.nl

Fantastische trouwlocatie in Rotterdam

Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! Zwarte Zwaan Events staat graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken.

Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. Een van onze unieke locaties wordt onderdeel van jullie huwelijksdag en zo laat je je gasten de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam zien. Trouw bijvoorbeeld aan boord van Splashtours, de Pannenkoekenboot of de Zwarte Zwaan. Of laat jullie huwelijk plaatsvinden op het terras van Café Ech Wel met een uniek uitzicht op de Maas!

De leukste trouwambtenaar

Zwarte Zwaan Events biedt niet alleen unieke trouwlocaties, maar biedt ook de leukste BABS voor jullie huwelijksvoltrekking. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller! Lees hier meer over Jenny als BABS.

Gerelateerde artikelen

Large_weddingevent_rotterdam

22 september: WeddingEvent ss Rotterdam

Large_trouwbeurs_spijkenisse

13 oktober: Wedding Event Spijkenisse

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2019-2020

Gerelateerde bedrijven