Trouwen bij Tentverhuur Ommen « Huwelijk

Tentverhuur Ommen

Prinses Julianastraat 23
7731 GG Ommen

06 55858879
info@tentverhuurommen.nl
www.tentverhuurommen.nl

Tentverhuur Ommen staat op iedere locatie voor jullie klaar

Trouwplannen en nog op zoek naar de ultieme trouwlocatie? Tentverhuur Ommen geeft jullie huwelijksfeest een unieke uitstraling. 

Tentverhuur Ommen is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in de verhuur van professionele partytenten. Onze tenten staan garant voor een moderne karakteristieke sfeer. Een sfeer waar je per definitie blij van wordt.
Buiten trouwen

Trouwen in een tent

Wij hebben altijd een tent die past bij jullie trouwdag en jullie locatie. Gaan jullie voor een festivalsfeer, dan bieden wij de populaire stretchtenten en sailclothtenten. Voor een tuinfeest zijn onze alu-tenten, pagodetenten en stertenten zeer geschikt. En willen jullie iets anders dan anders, overweeg dan een echte circustent.

Catering op jullie bruiloft

Uiteraard kunnen wij jullie complete bruiloft verzorgen incl. inrichting, aankleding, personeel, verwarming, licht, geluid en catering. Wij bieden een breed assortiment aan bruiloftcatering zoals koude en warme buffetten, BBQ en hapjes. Met onze houtgestookte pizzaoven kunnen jullie de gasten zelf of samen met onze kok voorzien van heerlijke versgebakken pizza. Op het gebied van Live Cooking bieden wij verschillende mogelijkheden. Eén van onze topkoks komt dan bij jullie op locatie live alle producten vers bereiden.
Trouwen in Ommen

Lichtletters als decoratie

Om jullie bruiloft nóg leuker te maken, verhuren wij ook lichtletters. Er zijn maar weinig mensen die ze niet leuk vinden. Ze hebben een ouderwetse en tegelijk ook hippe moderne uitstraling. Je kunt ze overdag gebruiken tijdens de ceremonie, als achtergrond bij de fotoshoot, als locatiedecoratie en bij de dansvloer.

Neem rustig een kijkje op onze website en aarzel niet om bij eventuele vragen of opmerkingen contact op te nemen. Wij staan graag klaar om jullie een dag te bezorgen die jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten.

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Overijssel

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Lampionnen als trouwdecoratie

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven