Trouwen bij Eventrentall « Huwelijk

Eventrentall

Napoleonsweg 132d
6083 AB Nunhem

06 50958687
info@eventrentall.nl
www.eventrentall.nl

Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag

De naam zegt het al: Eventrentall levert totaaloplossingen voor jullie evenement, particulier feest of bruiloft. Met al onze toffe spullen is het helemaal niet moeilijk om de perfecte sfeer te creëren op jullie trouwdag. Zo heb je maar met één partij te maken. Wel zo makkelijk.Stretchtent huren Limburg

Bij Eventrentall kun je terecht voor alle benodigdheden voor het huwelijk. Je kunt eindeloos veel huren voor je bruiloft. Van een compleet aangeklede tent tot bestek en van toffe meubelstukken tot decoratie. Wij ontzorgen jullie huwelijk compleet!

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel! Na een afspraak met ons maken wij vrijblijvend een offerte op maat.Dansvloer huren Limburg

Maak het feest compleet met een verlichte dansvloer

Dansvloerlimburg is een onderdeel van eventrentall. Een dansvloer is de eyecatcher voor elke feestje! Met een verlichte dansvloer creëer je extra gezelligheid op jullie huwelijk. Wij hebben voor ieder budget een dansvloer.
Foodtruck huren Limburg

Of misschien een mooie ouderwetse foodruck

Onze foodtrucks springen meteen in het oog en zijn multifunctioneel in te zetten bij jullie huwelijk. De Citroen HY 1950 kun je bijvoorbeeld gebruiken als foodtruck of als champagnebar voor het toostmoment na de ceremonie. Maar deze oldtimer is ook geschikt als dj-booth tijdens de feestavond.

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Trouwen in Limburg

Gerelateerde bedrijven