Trouwen bij ProDome « Huwelijk

ProDome

De Muldyk 9
9001XV Grou

0566 623323
info@prodome.nl
www.prodome.nl

Sfeervolle ambiance op elke locatie

ProDome Event & Tentverhuur is gespecialiseerd in het verzorgen van een ultieme beleving op elke gewenste locatie. De diversiteit aan tenten maakt het mogelijk om op iedere bruiloft een passende sfeer neer te zetten.

ProDome beschikt over een uitgebreid aanbod feesttenten, waaronder: stretchtenten, spantenten en een echte Fryske Tinte. Daarbij verzorgen wij de inrichting en aankleding, het licht en geluid en beschikken we over een aantal foodtrucks. Deze mobiele trucks zijn een must-have op jullie bruiloft.
Bruilofttent huren in Grou
Foto: Malou Slungers Fotografie
 

Persoonlijke service

Door ons persoonlijke service zijn wij in de gelegenheid om samen met jullie een passend concept uit te werken, gebaseerd op jullie wensen. Al onze tenten zijn Nederlandse kwaliteitsproducten en worden met de grootste zorg geproduceerd waarbij alleen de beste materialen worden toegepast.
 
Met kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel, maken we samen jullie trouwdag uniek! Mocht je meer informatie willen hebben of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Gerelateerde bedrijven