Trouwen bij Flextent Huren « Huwelijk

Flextent Huren

Hoofdweg 348
2928 LC Capelle aan den IJssel

085 0420017
info@flextent-huren.nl
www.flextent-huren.nl

Buiten trouwen? Flextent Huren 

Willen jullie graag thuis trouwen, op een andere mooie buitenlocatie of willen jullie het feest op jullie trouwlocatie naar buiten kunnen verplaatsen? Dan bieden de tenten van Flextent Huren een sfeervol trouwdecor.

Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en daarom zeer geschikt als feesttent op iedere locatie door heel Nederland. Daarbij zorgt een stretchtent meteen voor het WoW! effect op jullie bruiloft.
Flextent voor jullie bruiloft

Comfortabel en sprookjesachtig

Flextent Huren verhuurt diverse waterdichte stretchtenten tegen betaalbare prijzen. De flextenten zijn bijna eindeloos te variëren in afmeting en samenstelling. Met ons uitgebreide aanbod kunnen wij jullie buitenlocatie zeker stijlvol overkappen.

Willen jullie de bruiloft nog sprookjesachtiger maken, dan raden wij aan om het geheel van onderen aan te lichten met gekleurde led verlichting. Om het jullie makkelijk te maken biedt Flextent Huren een verlichtingoplossing op maat. Tevens kunnen wij verwarmers en vloeren leveren. Ook de catering nemen wij jullie graag uit handen. Hiervoor werken we nauw samen met HiP Catering.

Met de stretchtenten van Flextent Huren kun je jullie gehele trouwdag buiten vieren. Van ceremonie en toost tot diner en avondfeest. Veel plezier met de voorbereidingen en… geniet van een buitengewoon mooie trouwdag.

Gerelateerde artikelen

28 januari: WeddingFair Zoetermeer

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven