Trouwen bij Evenetent « Huwelijk

Evenetent

Schokkerweg 2
8042 PC Zwolle

038 4440444
info@evenetent.nl
www.partytentenverhuur.nl

Trouwplannen? Evenetent ontzorgt jullie graag.

Jullie liefde voor elkaar is een feest dat uitgebreid gevierd mag worden met vrienden en familie. Evenetent helpt jullie graag bij het organiseren van jullie trouwdag. Wij zorgen ervoor dat jullie samen met jullie gasten optimaal zullen genieten.

Veel bruidsparen gingen jullie voor. Zowel in het elkaar-trouw-beloven als in het door Evenetent laten organiseren van jullie trouwfeest! Blijkbaar spreekt onze filosofie veel mensen aan. Je trouwdag moet een onvergetelijke dag worden. En dan moet alles kloppen natuurlijk. Laat dat nu net onze sterke kant zijn!Trouwen in Zwolle met Evenetent

Sfeervolle aankleding

Evenetent is een partyverhuurbedrijf in de breedste zin van het woord. We hebben ruim 20 jaar ervaring in evenementenorganisatie, tentenbouw en horeca. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een sfeervolle aankleding is. Zeker in het geval van een bruiloft is het belangrijk dat er aan alle details gedacht is. Wij helpen jullie hier graag in mee.

Zo kunnen we jullie bijvoorbeeld helpen met het zoeken naar een geschikte trouwlocatie, cateraar en entertainers. Zijn jullie van plan om buiten te trouwen? Wij leveren prachtige tenten en inrichting. Bekijk ook ons speciale ceremoniepakket waarin alles zit om de trouwceremonie in stijl te laten verlopen.
Trouwen in Zwolle met Evenetent

Jullie complete bruiloft op maat georganiseerd

Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Veel leveranciers zijn hierbij betrokken. Denk aan tentenbouwers, cateraars, licht en geluid, aankleding, de band, DJ enzovoort. Al deze partijen moeten worden benaderd en leveren spullen op jullie trouwlocatie. Het makkelijkst is dan wanneer dit vanuit één plek geregeld wordt. Evenetent is de spin in het web die jullie compleet ontzorgt. Wij hebben de ervaring en knowhow in huis en weten daarom precies wat er nodig is voor een geslaagd feest.

Wij zijn gevestigd in Zwolle, maar werken door heel Nederland. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat of voor advies over jullie bruiloft.

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven