Trouwen bij CRIJA Party & Events « Huwelijk

CRIJA Party & Events

Haven 20
6171 EG Stein

046 7440024
info@crija.eu
www.crija.eu

CRIJA-tief, betrouwbaar & flexibel

Trouwen waar en hoe jullie maar willen. CRIJA.eu maakt het mogelijk. Wij creëren op elke gewenste locatie een droomplek voor jullie trouwdag.

Buiten de grote variatie in moderne tenten levert CRIJA.eu ook alle randmaterialen voor een passend totaalconcept. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om van jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken.
Trouwen in een tent in Stein

Unieke trouwdag op maat

Voor welk type bruiloft jullie ook gaan en of dat nu met 70 of met 500 gasten is, wij hebben altijd een passende oplossing. Zo creëer je met onze populaire stretchtenten een heerlijk ontspannen (festival)sfeertje. Wil je een luxere uitstraling kies dan voor onze paviljoen- of pagodetenten. Alle pagode en paviljoententen kunnen naadloos op elkaar aansluiten waardoor je in grootte kunt variëren.

CRIJA.eu neemt graag tijdens een kennismakingsgesprek al jullie wensen door. Aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld waarin wij met behulp van onze digitale media een duidelijk beeld creëren van hoe jullie trouwdag er uit gaat zien. Tijdens de voorbereiding hebben jullie een vaste contactpersoon, die weet wat jullie willen en die jullie ook kan adviseren qua aankleding, catering en entertainment.

Gerelateerde artikelen

27 oktober: The Wedding Experience Limburg

Trouwen in Limburg

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven