Trouwen bij Vogelzang Tent & Horecaverhuur « Huwelijk

Vogelzang Tent & Horecaverhuur

Oude Tramweg 4
8435 MA Donkerbroek

0516 491494
info@vogelzangtentverhuur.nl
www.vogelzangtentverhuur.nl

Trouwen op de locatie die u wilt

Trouwen op de locatie waar u van droomt? Maak het compleet met een van onze tenten. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of liever iets luxer, met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Wij leveren alles om van uw feest een onvergetelijke dag te maken.

Bij Vogelzang Tent & Horcaverhuur bent u aan het juiste adres voor uw mooiste dag. Met onze jarenlange ervaring creëren wij op iedere locatie een eigen sfeer en uitstraling. Wij denken dan ook graag met u mee als het gaat om de mogelijkheden op de locatie die u voor ogen heeft.
Buiten trouwen in Friesland

Alles in huis voor uw trouwdag

Met ons uitgebreide assortiment hebben wij alles in huis voor uw ceremonie, diner of feest. Zo is bijvoorbeeld de luxe witte alutent te huur in de breedte van 8 en 10 meter en te verlengen met telkens 5 meter. Met deze tent creëert u een luxe en gezellige sfeer. Maar wij bieden meer: stretchtenten, alutenten, pagode tenten, spantenten, starshade tenten, horecamaterialen, inrichting, verlichting, toiletwagens...

Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvend advies. U bent dan ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Een goed feestje begint bij Vogelzang Tent & Horecaverhuur. Voor vragen of meer informatie kijk op www.vogelzangtentverhuur.nl.

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsboeket_allinonefotografie_bloemen

Bloemen op je bruiloft

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_sprookjeshuwelijk_bruiloft

Een sprookjeshuwelijk van 1001 nacht

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven