Trouwen bij Daves Tent & Horecaverhuur « Huwelijk

Daves Tent & Horecaverhuur

Oude Tramweg 4
8435 MA Donkerbroek

0521 441033
info@davesverhuur.nl
www.davesverhuur.nl

Trouwen op de locatie die u wilt

Trouwen op de locatie waar u van droomt? Maak het compleet met een van onze tenten. Of u nu een landelijke uitstraling wilt of liever iets luxer, met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Wij leveren alles om van uw feest een onvergetelijke dag te maken.

Bij Daves Tent & Horcaverhuur bent u aan het juiste adres voor uw mooiste dag. Met onze jarenlange ervaring creëren wij op iedere locatie een eigen sfeer en uitstraling. Wij denken dan ook graag met u mee als het gaat om de mogelijkheden op de locatie die u voor ogen heeft.
Buiten trouwen in Friesland

Alles in huis voor uw trouwdag

Met ons uitgebreide assortiment hebben wij alles in huis voor uw ceremonie, diner of feest. Zo is bijvoorbeeld de luxe witte alutent te huur in de breedte van 8 en 10 meter en te verlengen met telkens 5 meter. Met deze tent creëert u een luxe en gezellige sfeer. Maar wij bieden meer: stretchtenten, alutenten, pagode tenten, spantenten, starshade tenten, horecamaterialen, inrichting, verlichting, toiletwagens...

Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvend advies. U bent dan ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Een goed feestje begint bij Daves Tent & Horecaverhuur. Voor vragen of meer informatie kijk op www.davesverhuur.nl.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Gerelateerde bedrijven