Trouwen bij Tentworx « Huwelijk

Tentworx

Goederenweg 11
1271 EH Huizen

035 5237524
tentworx@tentworx.nl
www.tentworx.nl

A celebration of style

Van huwelijksceremonie tot droomfeest; met een stijlvolle bedoeïenentent organiseer je het op iedere locatie. Middenin de natuur of liever in de tuin, klein en intiem of groots en meeslepend. Wat jullie wensen ook zijn, met de stretchtenten van Tentworx creëer je het ideale decor. 
Buiten trouwen in een stretchtent

Tentworx heeft ruim 15 jaar ervaring in het verhuren, opbouwen en onderhouden van tenten voor feesten, partijen en evenementen. Met het grootste assortiment van stretchtenten in Nederland, in veel verschillende formaten en kleuren, heb je altijd een ruime keuze. 

Tentworx levert de tenten vanuit het Gooi door heel Nederland op een diversiteit aan locaties, zoals weilanden, stranden, bossen, parken, kasteeltuinen, forten of in je eigen tuin. Gegarandeerd dat deze blikvangers een prachtige look en feel geven aan jullie trouwdag. 
Tuinfeest met stretchtent

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse bedoeïnetenten zijn zeer goed bestand tegen hevige Hollandse hoosbuien, wind en brandveilig gecertificeerd. Voor een zorgeloze dag bel je ons om een afspraak te maken. Wij laten je met plezier de mogelijkheden zien.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven