Trouwen bij De Rustende Jager « Huwelijk

De Rustende Jager

Venneperweg 471
2153 AD Nieuw-Vennep

0252 629333
info@hotelderustendejager.nl
www.hotelderustendejager.nl

Hét adres voor jullie trouwfeest

Welkom bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep (gemeente Haarlemmermeer), sfeervol horecabedrijf met traditie, in de vorm van een familiehotel met kamers en ook feestzalen, restaurant en catering. 

Ook voor bruiloften, feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze accommodatie is erop ingericht diverse soorten feesten te organiseren. Onze vakkundige medewerkers en de uitstekende keuken zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Van een onvergetelijke ceremonie tot een swingend avondfeest.
De Rustende Jager Nieuw Vennep

Iedere bruiloft is maatwerk

Al ruim 75 jaar hebben de medewerkers van De Rustende Jager het begrip ‘Gastheerschap op Maat’ hoog in het vaandel staan. Wij verzorgen niet alleen maatwerk in onze zalen maar ook zijn wij een officiële externe trouwlocatie.

Onze multifunctionele zalen bieden alle gelegenheid voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst die wij, geheel naar uw wensen, kunnen completeren met een uitstekend verzorgde lunch, buffet of diner. Uw zaal of zalen richten wij volledig naar uw wens in. Los, gecombineerd of op elkaar aangesloten. 

Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons centraal en we nodigen u dan ook graag uit om uw wensen vrijblijvend met ons te komen bespreken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven