Trouwen bij De Koningshof Party & Events « Huwelijk

De Koningshof Party & Events

Staartweg 20
8321 NB Urk

0527 651651
info@dekoningshof.com
www.dekoningshof.com

De Koningshof is een unieke trouwlocatie

De sfeervolle zalen van De Koningshof geven jullie dag een romantisch karakter. Van een klein gezelschap tot een grote groep gasten, wij hebben een gepaste zaal. Bovendien hebben wij verschillend meubilair waardoor jullie zelf de sfeer van jullie dag kunnen bepalen.

Alles is mogelijk in De Koningshof.  Van trouwceremonie tot het avondfeest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een themafeest waarbij de zalen geheel in stijl zijn.
Trouwen bij De Koningshof op Urk

Kindvriendelijk

In het souterrain van De Koningshof bevinden zich nog twee kleinere zalen. Deze kunnen tijdens jullie bruiloft worden omgetoverd tot KidsWorld. Er staat dan bijvoorbeeld een AirHockey-tafel, er zijn kleurplaten en kleurtjes aanwezig en tijdens het diner kunnen de kinderen hier patat, appelmoes en ijsjes eten!

Verzorging op maat

Wij geven jullie de persoonlijke aandacht die daarvoor nodig is door met jullie in gesprek te gaan en alle wensen en ideeën in werkelijkheid te brengen. Ook qua culinaire invulling biedt De Koningshof een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunnen wij een buffet verzorgen, maar ook een door jullie opgesteld à la carte-diner.
Buiten trouwen bij De Koningshof op Urk

Officiële trouwlocatie

Het is in De Koningshof mogelijk om alleen het huwelijksfeest te vieren, maar ook jullie hele huwelijksdag kan bij ons worden gevierd want De Koningshof is een officiële trouwlocatie! Jullie huwelijk moet natuurlijk perfect zijn.

Trouwen op het terras

Mooi weer op jullie trouwdag? Dan is het natuurlijk zonde om binnen te blijven. Op zonnige dagen is het mogelijk om de huwelijksvoltrekking op het terras te laten plaatsvinden! De Koningshof beschikt over twee mooie terrassen van elk 400 m2. Elk terras biedt plaats voor ca. 160 personen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven