Trouwen bij De Mallemok « Huwelijk

De Mallemok

Baanweg 96
8556 XN Sloten

0514 531300
info@mallemok.nl
www.mallemok.nl

Trouwen in Sloten

Vier uw bruiloft in De Mallemok in het centrum van het historische stadje Sloten in Friesland en maak deze bijzondere dag in uw leven tot een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

De Mallemok is een sfeervolle kop-rompboerderij daterende uit 1822, wat in 1970 is omgebouwd tot restaurant. De boerderij is omgeven door een schitterende tuin gelegen aan het water. Het interieur laat de historie van deze boerderij nog zeker zien. Een met kaasplanken betimmerd plafond, de koestallen en oude binten geven het geheel een karakteristieke uitstraling.
Trouwlocatie in Sloten

Bruiloft naar uw wens

De Mallemok biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van lunch, diner en hapjes. U kunt kiezen uit meerdere gangen, buffet, bbq, luxe hapjes en nog veel meer. Om de dag compleet te maken sluit u af met een feest naar uw wensen. Aan u de keus of u liever een deejay, een band of andere entertainers wilt.

Wij staan u bij van A tot Z, helpen u vanaf de eerste opzet totdat uw laatste gast veilig vertrokken is. Uw wensen staan bij ons voorop. Kortom: uw droomdag is bij De Mallemok in goede handen.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven