Trouwen bij De Mallemok « Huwelijk

De Mallemok

Baanweg 96
8556 XN Sloten

0514 531300
info@mallemok.nl
www.mallemok.nl

Trouwen in Sloten

Vier uw bruiloft in De Mallemok in het centrum van het historische stadje Sloten in Friesland en maak deze bijzondere dag in uw leven tot een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden.
Trouwen in Sloten bij De Mallemok

De Mallemok is een sfeervolle kop-rompboerderij daterende uit 1822, wat in 1970 is omgebouwd tot restaurant. De boerderij is omgeven door een schitterende tuin gelegen aan het water. Het karakteristieke interieur laat de historie van deze boerderij nog zeker zien. 

Bruiloft naar jullie wens

De Mallemok is een officiële trouwlocatie waar ook de ceremonie plaats mag vinden. Jullie kunnen elkaar het jawoord geven in binnen in onze boerderij of buiten in onze mooie tuin.
Trouwen in Sloten bij De Mallemok

Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van lunch, diner en hapjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een walking dinner, shared dining, luxe borrelhapjes of voor onze foodtruck. Om de dag compleet te maken sluiten we af met een spetterend feest. 

Wij doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit kan ook op een andere locatie waar wij dan de bruiloftcatering kunnen verzorgen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven