Trouwen bij Groote Wielen « Huwelijk

Groote Wielen

Butlan 1
8926 XH Leeuwarden

058 2027100
info@grootewielen.nl
www.grootewielen.nl

Trouwen bij Groote Wielen | Vier jullie mooiste dag Groots

Trouwen mét een vakantiegevoel, aan de rand van Leeuwarden? Uit de stad en aan het water vind je Groote Wielen. Middenin het natuurgebied is dit dé ultieme plek om jullie droombruiloft intiem of spectaculair te vieren.

We pakken Groots uit: in eten, in drinken én in aandacht. Komen jullie deze romantische dag bij ons vieren? Dan zit het adembenemende uitzicht altijd bij de prijs inbegrepen.
Trouwen in Leeuwarden bij Groote Wielen

Ja, ik wil!

Wij maken de mooiste dag van jullie leven nóg mooier. Je trouwt niet alleen voor dezelfde achternaam maar ook voor een fantastische trouwdag. Laat dat nu net zijn wat wij écht leuk vinden: alles tot in de puntjes verzorgen en jullie die droomdag laten beleven.

Of je de bruiloft nu viert met een klein gezelschap of uitpakt met alle toeters en bellen. Samen kijken we wat voor ceremonie, receptie, diner en knalfeest er bij jullie wensen past. Laten we afspreken en uitgebreid praten over alle mogelijkheden. Onder het genot van een glaasje bubbels uiteraard, want wat ons betreft kan de feestvreugde alvast beginnen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven