Trouwen bij Het Verenigingsgebouw « Huwelijk

Het Verenigingsgebouw

Hoofdweg 116
9341 BK Veenhuizen

0592 388669
verenigingsgebouw@maallust.nl
www.hetverenigingsgebouw.nl

Trouwen in Veenhuizen bij Het Verenigingsgebouw

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Er staat jullie een feestelijke en bijzondere dag te wachten, dit moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Op júllie dag, staat het team van Het Verenigingsgebouw klaar om de aftrap van jullie leven als getrouwd stel, te verzorgen op deze  prachtlocatie.

Ontdek de tijdloze elegantie van Het Verenigingsgebouw, een gebouw uit 1922 gelegen in het historische Veenhuizen. De perfecte locatie als jullie op zoek zijn naar een combinatie van natuur, historie, authenticiteit en sfeer. Dit prachtige gebouw heeft door de jaren heen vele functies vervuld, van gemeenschapscentrum voor dorpelingen en Justitiepersoneel tot een plek voor bijzondere vieringen, zoals jullie huwelijk.
Trouwen in Veenhuizen bij Het Verenigingsgebouw

Compleet ontzorgde trouwdag

Gelegen in het hart van dit charmante dorp, omringd door het Drentse landschap, biedt Het Verenigingsgebouw een unieke en sfeervolle setting voor jullie speciale dag. Op de mooiste dag van je leven vertrouwen jullie erop dat jullie in goede handen zijn en dat alles klopt. Een prachtige entourage, heerlijk eten en drinken, een prettig contact in aanloop naar jullie trouwdag en natuurlijk de verzorging van jullie gasten op de dag zelf, laat het aan het team van Het Verenigingsgebouw over. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie, een groots feest of beide, of je nu gaat voor een festivalbruiloft, kiest voor een modern of juist een vintagethema, met oog voor detail en flexibele arrangementen staat het toegewijde team van Het Verenigingsgebouw klaar om jullie dag onvergetelijk te maken.

Laat je inspireren door de charmante ambiance en de historische betekenis van Het Verenigingsgebouw, terwijl jullie samen de eerste hoofdstukken van jullie eigen geschiedenis schrijven op deze bijzondere locatie.

Foto's: Willeke Fotografie

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Drenthe

Gerelateerde bedrijven