Trouwen bij Restaurant Onze Kerk « Huwelijk

Restaurant Onze Kerk

Kerkdijk 1A
4927 BG Hooge Zwaluwe

0168 756381
welkom@restaurantonzekerk.nl
www.restaurantonzekerk.nl

Trouwen bij Onze Kerk in Hooge Zwaluwe

Het decor is voor een groot deel bepalend voor de sfeer van jullie trouwdag. Een unieke en gastvrije locatie is dan ook een must.  Dan zijn jullie bij Onze Kerk aan het juiste adres. 

Restaurant Onze Kerk is gevestigd in een voormalig katholieke kerk uit 1865. Na ruim 150 jaar is het nog steeds een plek waar mensen samenkomen. Nu om in een gemoedelijke sfeer te lunchen, te dineren, te borrelen en… om de liefde te vieren. We stellen de kerk met veel plezier beschikbaar als trouw- en feestlocatie.
Trouwen bij Onze Kerk in Hooge Zwaluwe

Bruiloft naar jullie wensen

Een speciale locatie als Onze Kerk geeft iets extra’s aan jullie trouwdag. Door de flexibele indeling is het de ideale plek om jullie gehele trouwdag te beleven. Alles kan! Trouwen voor de wet, foto's maken, de taart aansnijden, proosten, dineren en feesten. Je kan het zo gek niet bedenken. Een bruiloft op maat, geheel naar jullie wens verzorgd, met hapjes en styling zo uitgebreid als jullie willen.
Trouwen in Onze Kerk in Hooge Zwaluwe

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens op onze website of neem vrijblijvend contact op met ons enthousiaste team. Wij kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen en te ontzorgen op de mooiste dag van jullie leven.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Trouwen in Brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Voordelen van een intieme bruiloft

Gerelateerde bedrijven