Trouwen bij De Machinist « Huwelijk

De Machinist

Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam

010 4775700
zalen@demachinist.com
www.demachinist.nl

Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Rotterdam?

In de oude Machinistenschool is De Machinist sinds maart 2010 gevestigd. De oude kantine van de voormalige Machinistenschool, nu bekend als de Sociëteit zaal, is een prachtige setting om elkaar het jawoord te geven.De Machinist trouwlocatie

Historische trouwlocatie in Rotterdam

De prachtige raampartijen met uitzicht op de Coolhaven en de plafondhoogte van maar liefst 4 meter geven de Sociëteit een warme uitstraling. Perfect in elk seizoen!

Door de vele zalen in het pand is het mogelijk om naast de trouwceremonie ook het diner en feest plaats te laten vinden in De Machinist. Alles op één locatie!Trouwen bij De Machinist

In de nabije omgeving bevindt zich Het Park, het oudste park van Rotterdam, dat een mooie buitenluchtscenario biedt voor uw fotoshoot.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? neem dan contact met ons op.

“Wat een toplocatie! We zijn zo goed geholpen. De mensen van De Machinist zijn heel ondersteunend en behulpzaam geweest, dachten met ons mee en keken samen met ons uit naar de grote dag. We raden iedereen aan om in De Machinist te trouwen, wij hadden het nergens alles willen doen. Super!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven