Trouwen bij Restaurant & Feestlocatie De Peerdestal « Huwelijk

Restaurant & Feestlocatie De Peerdestal

Zutphensestraatweg 50
6955 AK Ellecom

0313 415758
info@peerdestal.nl
www.depeerdestal.nl

Trouwen bij Feestlocatie De Peerdestal

De huwelijksdag moet een van de mooiste dagen uit jullie leven worden en wij helpen daar graag aan mee. De Peerdestal is dan ook een perfecte locatie voor een bourgondisch huwelijksdiner, een knallend avondfeest, huwelijksreceptie en zelfs de ceremonie!

Trouwlocatie Gelderland De Peerdestal

Onze service houdt niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met jullie mee over de tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte(s), geven graag suggesties voor de muzikale invulling en/of ander vermaak en zoeken naar een invulling die geheel bij jullie past.

Feest op maat

Het moet een feest worden waar jullie nog met veel plezier op terug kijken. Een standaard feest is bij ons dan ook niet aan de orde. Wij houden uiteraard graag rekening met jullie persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een "feest op maat".

Peerdestal www.huwelijk.nl

Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Jullie zouden dan een goede indruk kunnen krijgen van de sfeer van onze ruimtes en tijdens het gesprek kunnen wij al jullie persoonlijke wensen kunnen inventariseren. Aan de hand daarvan kunnen wij dan een passende offerte uitbrengen.

"Wij hebben ons trouwfeest hier gevierd. Alles top geregeld en heerlijk gegeten. Was super!!!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven